CHARMED-ONLINE.NL
JOUW MAGISCHE EN GROOTSTE BRON ALLES VOOR DE TV-SERIES 'CHARMED'!
Charmed-Online.nl

De Amerikaanse actrice Shannen Doherty heeft een dag voor haar dood de scheiding met haar ex Kurt Iswarienko afgerond. Dat meldt E! News op basis van documenten die bij de rechtbank van Californië zijn ingediend. Zij overleed zaterdag op 53-jarige leeftijd aan de gevolgen van borstkanker.

In de documenten staat dat de ’partijen een schriftelijke overeenkomst hebben gesloten’ over hun eigendomsrechten en als partners, en dat beide partijen deze keuze ondersteunden. Ook deed Doherty middels de overeenkomst afstand van het recht op alimentatie van Iswarienko, en werd omgekeerd alle steun van Doherty aan haar ex-man beëindigd.

Doherty uitte onlangs nog haar zorgen over de manier waarop Iswarienko zich opstelde tijdens de aanloop naar de scheiding. „Het is gewoon niet juist dat Kurt onze scheiding mag uitstellen in de hoop dat ik sterf voordat hij mij moet betalen”, zou Doherty gezegd hebben in documenten die ook in het bezit zijn van E! News. „Terwijl hij zijn leven blijft leiden en zich aan zijn verantwoordelijkheden tegenover zijn stervende vrouw onttrekt.”


Een dag na het bekend maken van het overlijden van Shannen is de nieuwste aflevering van nieuwe Charmed rewatch podcast ‘House Of Halliwell’ verschenen. Hierin praat Brian over haar overlijden en laat weten dat samen met Shannen 5 afleveringen met haar opgenomen zijn, die volgens haar eigen wens ook uit zullen komen.


De publicist van Shannen heeft via een persbericht aan people.com laten weten dat Shannen gisteren in het bijzijn van o.a. haar moeder en hond Bowie is overleden. Sinds 2016 leed Shannen aan borstkanker wat na remissie in 2020 terugkeerde en sinds vorig jaar wat uitgezaaid naar haar hersenen. Shannen is 53 jaar geworden.

“It is with a heavy heart that I confirm the passing of actress Shannen Doherty. On Saturday, July 13, she lost her battle with cancer after many years of fighting the disease. The devoted daughter, sister, aunt and friend was surrounded by her loved ones as well as her dog, Bowie. The family asks for their privacy at this time so they can grieve in peace,”

Enkele oud-collega van Shannen hebben inmiddels al gereageerd op haar overleden. Klik op meer om hun reacties te zien.

Read More



De nieuwste appereances, fotoshoots en films/series foto’s van Nick staan in de galerij.

Galerij Links:
http//: Laatste foto’s Nick


De nieuwste appereances, fotoshoots en films/series foto’s van Madeleine staan in de galerij.

Galerij Links:
http//: Laatste foto’s Madeleine


De nieuwste appereances, fotoshoots en films/series foto’s van Melonie staan in de galerij.

Galerij Links:
http//: Laatste foto’s Melonie


De nieuwste appereances, fotoshoots en films/series foto’s van Jordan staan in de galerij.

Galerij Links:
http//: Laatste foto’s Jordan


De nieuwste appereances, fotoshoots en films/series foto’s van Sarah staan in de galerij.

Galerij Links:
http//: Laatste foto’s Sarah


De nieuwste appereances, fotoshoots en films/series foto’s van Ellen staan in de galerij.

Galerij Links:
http//: Laatste foto’s Ellen


De nieuwste appereances, fotoshoots en films/series foto’s van Lucy staan in de galerij.

Galerij Links:
http//: Laatste foto’s Lucy


De nieuwste appereances, fotoshoots en films/series foto’s van Alyssa staan in de galerij.

Galerij Links:
http//: Laatste foto’s Alyssa



De eerder aangekondigde reboot van de House Of Halliwel podcast is er! Sinds vandaag is de eerste nieuwe aflevering verschenen en ook Shannen Dohery werkt nu naar Brian, Drew en Holly mee aan de podcast. De eerder verschenen afleveringen zijn nu ook niet meer te beluisteren.



De film was ook te zien op het Cannes Film Festival.