CHARMED-ONLINE.NL
JOUW MAGISCHE EN GROOTSTE BRON ALLES VOOR DE TV-SERIES 'CHARMED'!
Charmed-Online.nl

Ellen Tamaki is a stunning star on the rise. Her gorgeous face was the perfecto canvas to spotlight some holiday glow. You can also catch her shimmer starring as Drea Mikami in the hit supernatural drama “Manifest” on Netflix. Tune in here to catch her sporting some glamorous festive looks wearing her grandmother’s stylish pieces that span a few decades. It’s such a lovely tribute. Ellen also shares her top 5 holiday beauty bare essentials…take a peek!

“I rarely wear makeup when home for the holidays, so my favorite beauty look is glowy skin! Sometimes my siblings line up and I do all of their skin care, too.”

60’s inspired metallic eye and nude lip. Skin: Cle de Peau Radiant Cream Foundation Eyes: Urban Decay 24/7 eyeliners in Lucky, Freak and Scorch. Blush: Merit in Cheeky Contour: Ogee in Obsidian Eyebrow: Kosas Lip: Merit in Slip

“Weleda Skin Food- singlehandedly changed my skin. It’s very thick, so perfect for winter dryness.”

“Supergoop glow screen- spf every day, but sometimes I use this as my foundation! There’s a little tint and shimmer to it.”
View fullsize

Lip: Cle de Peau in Legend of Rouge Eyeshadow: Dior Backstage Eye Palette in Warm Neutrals

“Laneige lip sleeping mask- at all hours of the day.”
View fullsize

Lip: Nars in Dragon Girl Gloss: Lancome Juicy Tube in Hello Cherry

“PawPaw ointment- for problem areas, I have had an ongoing feud with a dry patch under my nose for as long as I can remember. One of my makeup artists on manifest introduced me to pawpaw and I slather it on.”

Eyeliner: Jillian Dempsey Khol in Jet Black and Lancome 24hr Drama Liqui-Pencil I Eiffel Diamond

“Olaplex no 7 bonding hair oil for growing out my hair!”
“Can you tell I love to be moisturized ??”

Photos/Makup/Hair: Tina Turnbow

Shot at The Jane Hotel NYC


Het eerste deel van het vierde en laatste seizoen van Manifest zal op 4 november te zien zijn op de streamingsdienst Netflix. Ook dit keer zal Ellen te zien zijn in enkele afleveringen.


Netflix Nederland heeft bekend gemaakt dat de eerste twee seizoen van ‘Manifest’ vanaf 1 januari te zien zullen zijn op de streamingsdienst. Het is nog niet bekend wanneer het derde seizoen te zien zal zijn. Opnames voor het vierde seizoen zijn inmiddels begonnen Ellen Tamaki heeft in een interview eind oktober laten weten dat ze “een klein beetje” te zien zal zijn als Drea!


Netflix heeft alsnog besloten om de serie ‘Manifest’ te redden nadat de eerste 3 seizoen die op de Amerikaanse Netflix te streamen zijn goed bekeken werd. De streamingsdienst heeft aangekondigd een vierde en laatste seizoen van de serie te maken met 20 afleveringen. Inmiddels is al bekend dat vele vaste castleden te zien zullen zijn in het nieuwe seizoen, het is nog onbekend of ook Ellen haar rol als Drea weer zal gaan vertolken.

Even geleden werd duidelijk dat Netflix de door NBC stopgezette serie Manifest een vierde seizoen gaat geven. Er worden zelfs twintig nieuwe afleveringen gemaakt. Nu is er weer wat nieuws te melden rond de plannen.

Volgens Deadline heeft de streamingdienst de belangrijkste hoofdrolspelers terug weten te halen voor het nieuwe seizoen. Dit zijn de ‘regulars’ Josh Dallas, Melissa Roxburgh, J.R. Ramirez, Parveen Kaur, Luna Blaise en Holly Taylor.

Complete cast terug voor seizoen 4
Ook acteur Ty Doran zal te zien zijn en hij krijgt nu een vaste rol in de show. Hij speelde een oudere versie van het personage Cal Stone in seizoen drie. Acteur Jack Messina zal hierdoor niet terugkeren voor het afrondende seizoen.

In Manifest ervaart een vlucht een korte periode van zware turbulentie. Als deze landt wordt duidelijk dat het vijf en een half jaar later is. Iedereen dacht dat de passagiers dood waren. Aan het einde van het derde seizoen werd er een flinke tijdsprong gemaakt.

Het lijkt er verdacht veel op dat het vierde seizoen uit twee delen gaat bestaan, gezien de geplande twintig afleveringen.

Kijkcijferkanon
Netflix zal ongetwijfeld snel willen starten met de opnames om van het momentum gebruik te kunnen maken. De eerste drie seizoenen van Manifest bleken een kijkcijferkanon in de States.


Het lijkt erop dat Ellen’s serie ‘Manifest’ toch gered wordt door Netflix, de makers en de streamingdiensten zouden momenteel alsnog aan het onderhalen zijn voor een vierde seizoen op het platform.

De ‘Save Manifest’-campagne lijkt richting het einde te gaan. Netflix zou namelijk op het punt staan om Manifest een nieuw leven te geven en richting het einde van “complexe onderhandelingen” met Warner Bros. Television te gaan.
Zodra dat allemaal rond is, krijgt de serie een vierde seizoen op de streamingdienst. Warner Bros. Television voert volgens Deadline op dit moment onderhandelingen met de cast over een terugkeer, en voert gesprekken met nieuwe schrijvers voor het vierde seizoen.

Manifest keert terug
De onderhandelingen zijn zeer vergevorderd met Netflix. NBCUniversal was ook in gesprek om de serie te behouden, maar bleek er geen fiducie in te hebben dat het nog een succes zou worden. In de Verenigde Staten was de serie echter een groot succes op Netflix.

Manifest werd in juni gecancelled en is nu al op weg naar een vierde reeks. Dat leek in eerste instantie allemaal niet te gaan lukken, omdat Netflix vrij vroeg in het proces besloten zou hebben om de serie maar niet op te pikken.

Dankzij een zorgvuldige campagne van fans, maar ook de cast en crew, trok de serie toch voldoende kijkers om een nieuw seizoen op Netflix te rechtvaardigen.

Een twijfelpunt voor Netflix was vooral dat men alleen in de Verenigde Staten de rechten heeft om de serie te streamen. Vermoedelijk is daar een oplossing voor gevonden.


De bedenker van de serie ‘Manifest’ Jeff Rake zet zijn hoop nu op het maken van een film om fans een sluiting te geven. De serie werd eerder door NBC gecanceld en evt. andere partijen zoals Netflix stonden niet open op de serie op te pakken. Hierdoor is de serie geëindigd met een grote cliffhanger, en was het verhaallijn van de serie al uitgedacht voor de eerder geplande 6 seizoen. Vanaf seizoen 1 was de serie een succes maar langzaamaan verloor het meer vaste kijkers, sinds kort is de serie te zien op de Amerikaanse Neflix waar het momenteel één van de best bekeken series is. Dit was helaas voor Netflix niet genoeg om de serie een nieuwe kans te geven.

Het is onduidelijk in hoeverre hier al concrete plannen voor zijn voor het maken van de film, in een interview met EW zei Jeff Rake het volgende erover:

“Twenty days after we’ve premiered on Netflix, I’ve kind of moved away from the plan of finding a home for seasons 4, 5, and 6 of Manifest, even though I’ve always talked about Manifest being a six-season show, Back in the day, I laid out a six-season roadmap for NBC, and I’m halfway through. I had giant cliffhangers in the season 3 finale, so I had every intention to have three more seasons to slow-burn the back half of the story. I’m reading the writing on the wall that we may not find a home for three more seasons of the show, so I moved to plan B: Some platform would bankroll a feature or a movie finale, like we saw with Timeless, Firefly, and Deadwood. I just need a modest budget to tell the story. I am personally sketching out how to consolidate the back half of the series into a much more streamlined, cut-to-the-chase two-hour finale that would distill all of the hanging chads of the series. That’s where my head is at. There is a huge appetite for people wanting to know what’s that end of the story, what happened to the passengers, what ultimately happened to that airplane.”


‘Manifest’ is definitief niet opgepakt door Netflix, hierdoor lijkt het onwaarschijnlijk dat de serie alsnog een vervolg seizoen gaat komen. Het is onduidelijk of de makers van ‘Manifest’ nog in gesprek zijn of gaan met andere streamingsdiensten. Afgelopen week liet Ellen al weten geraakt te zijn door alle steun van fans om de serie nog een kans te geven met de hashtag #savemanifest.


Zender NBC heeft de ‘Manifest’ gecanceld na 3 seizoenen, de afgelopen twee seizoen had Ellen Tamaki een terugkerende rol in de serie. Bedenker Jeff Rake liet via twitter weten geschokt te zijn door de beslissing van de zender en hoopt dat de serie op een andere zender of streamingsdienst nog de kans krijgt om het verhaal verder te vertellen. NBC had de serie aangenomen met in de planning een verhaallijn verspreid over 6 seizoenen, maar dat gaat nu dus niet gebeuren. De hashtag #savemanifest gaat momenteel viral op social media.

Het is verassend dat de serie niet is vernieuwd, vooral omdat het over het algemeen goede recensies kreeg en de kijkcijfers goed waren. Sinds afgelopen donderdag is de serie te zien op de Amerikaanse Netflix en is sindsdien trending en #3 op de meest bekeken serie op de streamingsdienst. Helaas voor ons is Manifest niet via Netflix Nederland te bekijken of een andere streamingsdienst.

Mocht Manifest opgepakt worden door bijv. Netflix is dat niet voor het eerst. Eerder werd ook al de serie ‘Lucifer’ opgepakt door de streamingsdienst nadat de serie door zender Fox gecanceld was.


Enkele nieuwe afleveringstills van Ellen in de serie ‘Manifest’ staan in de galerij, ook de eerste screencaptures van seizoen 3 zijn geupload. Edit: Alle screencaptures van de uitgezonden afleveringen van seizoen 3 staan in de galerij.

Galerij Links:
http//: Seizoen 3: Afleveringstills
http//: Seizoen 3: Screencaptures


Ik heb screencaptures toegevoegd van Ellen’s rol in de film ‘We Only Know So Much’ ui 2018.

Galerij Links:
http//: Screencaptures


Het nieuwe seizoen van ‘Manifest’ begint bijna in Amerika. Op 1 april begint het derde seizoen op de zender NBC, ook opnieuw zal Ellen hierin te zien zijn als Drea Mikami. Ook zijn de eerste afleveringstills en setfoto’s toegevoegd in de galerij.

Galerij Links:
http//: Seizoen 3: Afleveringstills
http//: Seizoen 3: Achter de schermen


De nieuwste instagramfoto’s van de ‘Charmed’ (2018) cast staan in de galerij


Galerij Links:
http//: Ellen Tamaki
http//: Madeleine Mantock
http//: Melonie Diaz
http//: Nick Hargrove
http//: Poppy Drayton
http//: Rupert Evans
http//: Sarah Jeffery


Ik heb screencaptures toegevoegd van Ellen rol in de serie ‘Manifest’. Alle afleveringen van seizoen 2 zijn uitgezonden, maar zender NBC heeft nog niet laten weten of de serie een derde seizoen krijgt.

Galerij Links:
http//: Seizoen 2: Captures


De eerste screencaptures van Ellen’s terugkerende rol in de serie ‘Manifest’ staan in de galerij.

Galerij Links:
http//: Manifest


Ellen Tamaki, who some of you may recognize at Niko from Charmed, entered Manifest at the kickstart of season 2 as Drea, Michaela Stone’s brand-new partner.

It didn’t seem like a good fit at first as Mic was adamant about staying partnered up with Jared, her ex-boyfriend, but overtime, Drea began to prove herself as a trustworthy ally.

She would assist Mic in her cases and raids, cover for her when she needed to “handle something” related to the Callings, and stepped in when Mic went undercover as a druggie with Zeke.

Manifest Ellen Tamaki Interview Drea
MANIFEST — “Coordinated Flight” Episode 205 — Pictured: (l-r) Ellen Tamaki as Drea Mikami, JD Williams as Walter — (Photo by: Peter Kramer/NBC)

All of that culminated on Monday’s Manifest episode “Carry On“ when the partners exchanged notes, surmised that Jared was an X’er, and Drea went undercover to scoop out the shady bar he attends to get more dirt.

We got to chat with Tamaki about her time on the NBC series, the dynamic between Drea and Mic, what it’s like working with Melissa Roxburgh, and well, we tried our best to get as much scoop about the remainder of the season as possible.

Check out the interview below:

Your character Drea and Mic make a very dynamic duo… tell us a little about that.

When I first came on the show it was a mystery. You know, we’ve wrapped the season, so I know what goes on for the rest of the season, but when it first started they wanted her [Mic] to have the new partner and they wanted some new faces in the precinct, and they’re like well what better way to do that then to kind of like create like this new relationship for her [Mic] that isn’t romantic.

I love seeing women on TV who have more relationships than just romantic ones, and I think there can be something so dynamic and professional about female friendships and that’s kind of what we have been discovering throughout the season is the way that these two characters get along and learn from each other. Drea comes in at the beginning and is just so infatuated with Mic and is trying to get Mic to warm up to her a little bit.

Read More


Ellen heeft een terugkerende rol gescoord in het tweede seizoen van de NBC serie ‘Manifest’

Andrene Ward-Hammond (Claws) and Ellen Tamaki (Charmed) are set for recurring roles opposite Melissa Roxburgh on the upcoming second season of NBC’s hit missing plane drama series Manifest, from Jeff Rake, Warner Bros. TV, Universal Television and Compari Entertainment.

Clearly influenced by the mystery of Malaysia Airlines Flight 370, in Manifest, when Montego Air Flight 828 landed safely after a turbulent but routine flight, the crew and passengers were relieved. Yet in the span of those few hours, the world had aged five years and their friends, families and colleagues, after mourning their loss, had given up hope and moved on. Now, faced with the impossible, they’re all given a second chance. But as their new realities become clear, a deeper mystery unfolds and some of the returned passengers soon realize they may be meant for something greater than they ever thought possible.

Ward-Hammond will play Captain Kate Bowers, the newly appointed captain of Michaela’s (Roxburgh) precinct. From a long line of cops, she’s direct, by the book and doesn’t suffer fools.

Tamaki will portray Drea Mikami, the bright and confident detective Bowers (Ward-Hammond) assigns as Michaela’s (Roxburgh) new partner.

In addition to Roxburgh, Manifest stars Josh Dallas, Athena Karkanis, J.R. Ramirez, Luna Blaise, Jack Messina and Parveen Kaur.

Rake writes and executive produces. David Frankel directed and executive produced the pilot. Robert Zemeckis, Jack Rapke, Jackie Levine and Len Goldstein also executive produce.

Ward-Hammond recently played recurring roles in Fox’s Star and Claws on TNT. In film, she starred as caretaker Laura in the critically-acclaimed Loving, and in the indie drama Strange Weather with Holly Hunter and Carrie Coon. Ward-Hammond is repped by Alexander White Agency.

Tamaki was most recently seen as series regular Niko Hamada on the CW reboot of Charmed. Film credits include We Only Know So Much, The Drowning starring Julia Stiles, the upcoming Inez & Doug & Kira, Valentina (HBO) and web projects, Dichos and The Holdouts. She is represented by CESD and Anthony Calamita at AC Management.


Ellen Tamaki heeft een interview gehad met Assignment X over haar rol in de nieuwe ‘Charmed’ reboot, ook laat ze weten of ze ooit de orinele serie heeft gezien en zo ja wie haar favoriete personage was.

The original CHARMED series ran on the WB for eight seasons, 1998-2006. It concerned three sisters who discovered they were witches, each with their own powers. When united, they had the Power of Three.

Now The CW has its own new version of CHARMED, airing Sunday nights. Here, sisters Mel (Melonie Diaz) and Maggie Vera (Sarah Jeffery) discover both their powers and the fact that they have a half-sister, Macy (Madeleine Mantock), right after the death of their mother.

Ellen Tamaki plays police detective Niko Hamada, who is in an on/off romantic relationship with Mel. After a rough patch, things had started to go well – until Mel had to magically change the timeline to protect Niko. Now Niko doesn’t remember they were ever involved.

Niko is Tamaki’s first major onscreen role, following a stage career. She has several feature films coming up, including WE ONLY KNOW SO MUCH, SEARCHING FOR SALLY MAE and INEZ & DOUG & KIRA.

What can you tell us about Niko Hamada?
Niko Hamada is the detective in the town. Niko is also Mel’s girlfriend, and I think that, because she’s good at her job and really intelligent, two of the things that I really appreciate about this character and this woman, she probably has a hunch, because this relationship is going really well, the two of them are really close, and Niko is doing a lot of investigating, and I think she’s got a feeling that something magical may be up.

Do you know if Niko may develop her own magical powers later on?
I don’t know, but I really want them so badly [laughs].

What would you like to be able to do?
So I’ve always loved shape-shifting and transfiguration, because I feel like you kind of get the best of both worlds, like, you can be invisible and be a fly, or you could fly and be a fly. You could do all of those different things any time you want. You could be a whale. You could do any of that. And they [the producers] were saying they want to bring in all different kinds of mythologies. Witches are Shakespearean. The idea of three witches has been around for so long, I think you can tie that in, in so many different, exciting ways. We’re just scratching the surface now.

Were you a fan of the original CHARMED?
Definitely. I wasn’t allowed to watch it [laughs]. I’m the oldest, and I have younger siblings, and I was young enough that my mom didn’t really let me do BUFFY and any of that quite yet. So I’ve actually caught up with it – my sister and I have binged it since, but yeah. I’ve seen a bit of it.
Read More


Ik heb enkele dagen geleden de foto’s toegevoegd van Ellen Tamaki die in de nieuwe ‘Charmed’ serie de rol van Nico Hamada gaat spelen.

Galerij Links:
http//: Ellen Tamaki foto’s