CHARMED-ONLINE.NL
JOUW MAGISCHE EN GROOTSTE BRON ALLES VOOR DE TV-SERIES 'CHARMED'!
Charmed-Online.nl

Het lijkt erop dat Ellen’s serie ‘Manifest’ toch gered wordt door Netflix, de makers en de streamingdiensten zouden momenteel alsnog aan het onderhalen zijn voor een vierde seizoen op het platform.

De ‘Save Manifest’-campagne lijkt richting het einde te gaan. Netflix zou namelijk op het punt staan om Manifest een nieuw leven te geven en richting het einde van “complexe onderhandelingen” met Warner Bros. Television te gaan.
Zodra dat allemaal rond is, krijgt de serie een vierde seizoen op de streamingdienst. Warner Bros. Television voert volgens Deadline op dit moment onderhandelingen met de cast over een terugkeer, en voert gesprekken met nieuwe schrijvers voor het vierde seizoen.

Manifest keert terug
De onderhandelingen zijn zeer vergevorderd met Netflix. NBCUniversal was ook in gesprek om de serie te behouden, maar bleek er geen fiducie in te hebben dat het nog een succes zou worden. In de Verenigde Staten was de serie echter een groot succes op Netflix.

Manifest werd in juni gecancelled en is nu al op weg naar een vierde reeks. Dat leek in eerste instantie allemaal niet te gaan lukken, omdat Netflix vrij vroeg in het proces besloten zou hebben om de serie maar niet op te pikken.

Dankzij een zorgvuldige campagne van fans, maar ook de cast en crew, trok de serie toch voldoende kijkers om een nieuw seizoen op Netflix te rechtvaardigen.

Een twijfelpunt voor Netflix was vooral dat men alleen in de Verenigde Staten de rechten heeft om de serie te streamen. Vermoedelijk is daar een oplossing voor gevonden.
Leave A Comment