CHARMED-ONLINE.NL
JOUW MAGISCHE EN GROOTSTE BRON ALLES VOOR DE TV-SERIES 'CHARMED'!
Charmed-Online.nl

Afgelopen vrijdag was de laatste aflevering van ‘Charmed’ seizoen 2 te zien op de CW, Sarah laat in bovenstaand bericht weten dat de serie terug zal komen voor seizoen 3. Eerder had de CW al laten weten dat de serie vernieuwd was. Helaas is seizoen 2 drie afleveringen korter dan gepland was omdat de opnames door het conora-virus niet afgemaakt konden worden. Aflevering 2×19 Unsafe Space was dus ook niet de geplande cliffhanger van het seizoen, waardoor er voor fans misschien veel vragen zijn waarom dit juist de laatste aflevering was van seizoen 2. Maar dit is pure overmacht geweest. Naar de berichten zullend de resterende afleveringen nog wel opgenomen worden als dit weer kan.

Het is nog niet bekend of de opnames van seizoen 3 door het virus ook later kunnen beginnen. Er zijn als speculaties dat als dit zo is het derde seizoen pas eind 2020 of begin 2021 te zien zal zijn, maar we zullen moeten afwachten tot een definitief bericht van de CW over de releasedatum.

Daarnaast zijn er berichten dat de CW een deal heeft gesloten dat hun serie die in Vancouver worden opgenomen vernieuwd zullen worden voor meerdere seizoen tegelijkertijd. Het is nog niet bekend voor welke serie’s dit eventueel zal zijn, ‘Charmed’ is één van de serie die in de Canadese stad wordt opgenomen.




Leave A Comment