CHARMED-ONLINE.NL
JOUW MAGISCHE EN GROOTSTE BRON ALLES VOOR DE TV-SERIES 'CHARMED'!
Charmed-Online.nl

The CW heeft vorig week laten weten dat er geen vijfde seizoen komt van ‘Charmed’ en dus zal de serie eindigen met het vierde seizoen. Mogelijk dat de tegenvallende kijkcijfers en ook de mogelijk verkoop van zender CW hier mee te maken heeft. Het vierde seizoen zal totaal 13 afleveringen hebben, waarvannu nog 3 afleveringen moeten worden uitgezonden, als deze nu elke week uitgezonden worden zal de laatste aflevering op 10 juni 2022 uitgezonden worden.

Naast ‘Charmed’ zijn er vele andere series ook niet vernieuwd door de zender waaronder “Legacies”, “Naomi,” “Batwoman,”. “Legends of Tomorrow”, “4400,” “Roswell, New Mexico” “Dynasty,” en “In the Dark.” Waardoor de zender dit TV seizoen ruim 9 van hun series niet doorlaat gaan, een hoog aantal.
Leave A Comment