CHARMED-ONLINE.NL
JOUW MAGISCHE EN GROOTSTE BRON ALLES VOOR DE TV-SERIES 'CHARMED'!
Charmed-Online.nl

Het drama is een moderne bewerking van de gelijknamige serie met Alyssa Milano en Shannen Doherty.

Het vierde en laatste seizoen van Charmed komt naar Videoland: vanaf 5 september kun je daar gaan kijken naar de nieuwe afleveringen van de reeks, die eerder dit jaar al te zien was op de Amerikaanse televisie. Charmed is een fantasyserie over de zussen Mel (Melonie Diaz) en Maggie (Sarah Jeffery), die na de dood van hun moeder (Valerie Cruz) ontdekken dat ze ook nog een zus genaamd Macy (Madeleine Mantock) hebben. Wanneer het trio bij elkaar komt blijken ze over magische krachten te beschikken. Het vierde seizoen pakt de draad zes maanden na het einde van de derde reeks weer op. Charmed is een moderne bewerking van de gelijknamige serie met onder meer Alyssa Milano (ook te zien op Videoland) en werd bedacht door makers van Jane the Virgin.
Leave A Comment