Celebrity Fansite
Your ultimate source for celebrity name

Dit bericht bekijken op Instagram

The Charmed Ones are back on set casting spells! #Charmed

Een bericht gedeeld door Charmed (@cw_charmed) op

Galerij Links:
http//: Achter de Schermen

Charmed (2018)Seizoen 3

Showrunners Liz en Craig hebben laten weten of en zo ja hoe ze de coronapandemie in het verhaallijn zullen laten terugkomen. Ze laten weten het Covid-virus niet direct terug komt in het aankomende verhaallijn, maar dat thema’s als ‘social distancing,’ isolatie en gebrek aan intimiteit terug zal komen in het magische verhaallijn.

We all wish for a magical world where COVID didn’t exist, and Charmed is giving viewers just that when it returns. But that doesn’t mean they won’t still be working in some of life’s recent challenges to their storytelling when they return for season 3. “Though we don’t address COVID directly (or the current pandemic explicitly), we will be exploring themes of ‘social distancing,’ isolation and lack of intimacy in our magical storylines,” said showrunners Liz Kruger and Craig Shapiro via email. “We felt it was important to incorporate the emotional struggles we are collectively experiencing at the moment, without making it a literalization of our day to day lives.”

Charmed (2018)Seizoen 3

De Franse zender Syfy is begonnen met het uitzenden van ‘Charmed’. Bekijk hieronder de Franse trailer die natuurlijk nagesynchroniseerd is.

Charmed (2018)Seizoen 1

Madeleine Mantock is haar eigen Youtube-kanaal begonnen! In één van haar eerste video’s heeft ze het over het aankomende seizoen van ‘Charmed’ !

Hello, World!

Welcome to my channel.
My YouTube obsession has led me here and I’m excited to keep discovering this platform and connect with you all.

mads ✨

Charmed (2018)Madeleine MantockSeizoen 3

Het tweede seizoen van ‘Charmed’ is op 29 september op DVD verschenen in de VS. Er is nog niets bekend over een Nederlandse release van de serie op DVD. Ook het eerste seizoen is nooit officieel verschenen op DVD in Nederland, wel kun je de Britse editie bestellen. (Deze is af te spelen maar bevat alleen Engelse ondertiteling!)

Gelukkig zijn allebei de seizoen van ‘Charmed’ samen met de gehele orginele reeks te zien op Videoland! :)

Galerij Links:
http//: DVD’s

Charmed (2018)Seizoen 2

De opnames van het derde seizoen van ‘Charmed’ zijn afgelopen week weer van start gegaan, door corona-crisis moeten we wel even wachten. Het nieuwe seizoen verschijnt pas in januari 2021 op de CW. Het tweede seizoen is daarom ook 3 afleveringen korter dan in eerste instantie de planning was.

Charmed (2018)Seizoen 3

Hoogstwaarschijnlijk zullen de opnames van het derde seizoen van ‘Charmed’ op 10 augustus gaan beginnen in Vancouver, Canada. In de Candese stad werden in juni het filmverbod opgeheven omdat de maatregelen tegen het corona-virus effectief waren.

Charmed (2018)Seizoen 3

De schrijvers van ‘Charmed’ zijn begin deze maand begonnen met het schrijven van het derde seizoen! We moeten helaas nog tot januari wachten tot de nieuwe afleverigen, ook is nog niet bekend wanneer de opnames weer (mogen) beginnen.

Charmed (2018)Seizoen 3

The CW heeft aangekondigd dat het nieuwe seizoen van de zender zal beginnen in januari 2021, en dit geld voor al hun originele series waaronder ‘Charmed’. Dit betekend dat we iets langer moet wachten dan normaal aangezien het nieuwe seizoen normaal in oktober zou beginnen.

De directeur van The CW Mark Pedowitz heeft laten weten dat alle nieuwe seizoenen van hun serie het aantal afleveringen zal krijgen wat is afgesproken bij de vernieuwing. Dit houd in dat de alle series hun oorspronkelijker 13-22 afleveringen zullen krijgen, daardoor zal de seizoensfinale van sommige series pas in juli-augustus uitgezonden worden. zijn. In mei zal dan de zogenoemde mid-seizoensfinale zijn. Hierdoor hebben de cast een crew een kortere pauze tussen een eventueel nieuwe seizoen omdat The CW wel gewoon de planning heeft om het seizoen 2021-2022 te starten in oktober 2021.

Daarnaast hebben ze laten weten dat de resterende afleveringen die nu niet konden worden opgenomen door het corona-virus bij het nieuwe seizoen zullen horen. Dit houd dus in dat het tweede seizoen van ‘Charmed’ officieel uit 19 afleveringen zal bestaan.

Het is nog niet bekend wanneer ‘Charmed’ precies in januari wil zal beginnen, wel zal de serie vanaf dan op zondag worden uitgezonden!

Charmed (2018)Seizoen 2Seizoen 3

Screencaptures van aflevering 2×19 Unsafe Space staan in de galerij.

Galerij Links:
http//: 2×19 – Unsafe Space

Charmed (2018)Seizoen 2

Afgelopen vrijdag was de laatste aflevering van ‘Charmed’ seizoen 2 te zien op de CW, Sarah laat in bovenstaand bericht weten dat de serie terug zal komen voor seizoen 3. Eerder had de CW al laten weten dat de serie vernieuwd was. Helaas is seizoen 2 drie afleveringen korter dan gepland was omdat de opnames door het conora-virus niet afgemaakt konden worden. Aflevering 2×19 Unsafe Space was dus ook niet de geplande cliffhanger van het seizoen, waardoor er voor fans misschien veel vragen zijn waarom dit juist de laatste aflevering was van seizoen 2. Maar dit is pure overmacht geweest. Naar de berichten zullend de resterende afleveringen nog wel opgenomen worden als dit weer kan.

Het is nog niet bekend of de opnames van seizoen 3 door het virus ook later kunnen beginnen. Er zijn als speculaties dat als dit zo is het derde seizoen pas eind 2020 of begin 2021 te zien zal zijn, maar we zullen moeten afwachten tot een definitief bericht van de CW over de releasedatum.

Daarnaast zijn er berichten dat de CW een deal heeft gesloten dat hun serie die in Vancouver worden opgenomen vernieuwd zullen worden voor meerdere seizoen tegelijkertijd. Het is nog niet bekend voor welke serie’s dit eventueel zal zijn, ‘Charmed’ is één van de serie die in de Canadese stad wordt opgenomen.

Charmed (2018)Seizoen 2Seizoen 3

Madeleine en Rupert waren gisteren live op Instagram om vragen van fans te beantwoorden. Wat een hilarisch duo samen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Q&A with @missmads and @rupert_evans #whitelighter #Charmed

Een bericht gedeeld door Charmed (@cw_charmed) op

Charmed (2018)Madeleine MantockRupert EvansSeizoen 1Seizoen 2

De afleveringstills van aflevering 2×19 Unsafe Space zijn verschenen. Ze zijn al enkele dagen geleden toegevoegd in de galerij, maar door technische problemen kon ik de website niet updaten. Vanavond is de aflevering te zien op de CW, de seizoensfinale.

Galerij Links:
http//: 2×19 – Unsafe Space

Charmed (2018)Seizoen 2

Screencaptures van aflevering 2×18 Don’t Look Back In Anger staan in de galerij.

Galerij Links:
http//: 2×18 – Don’t Look Back In Anger

Charmed (2018)Seizoen 2

Ik heb vele nieuwe stills toegevoegd van enkele afleveringen uit seizoen 2!.


Galerij Links:
http//: 2×06 – When Sparks Fly
http//: 2×07 – Past Is Present
http//: 2×08 – The Rules of Engagement
http//: 2×09 – Guess Whos Coming to SafeSpace Seattle
http//: 2×10 – Curse Words
http//: 2×15 – Third Time’s The Charm
http//: 2×16 – The Enemy of My Frenemy
http//: 2×18 – Don’t Look Back in Anger

Charmed (2018)Seizoen 2

Ik heb vele nieuwe achter de schermen en set foto’s toegevoegd van het tweede seizoen van ‘Charmed’! Waaronder ook foto’s van Rupert regiedebuut voor ‘Charmed’ in aflevering 2×18 :)

Galerij Links:
http//: Achter de schermen

Charmed (2018)Seizoen 2


Ik heb vele nieuwe achter de schermen en set foto’s toegevoegd van het eerste seizoen van ‘Charmed’! Waaronder ook enkele foto’s van het decor van de serie :)

Galerij Links:
http//: Achter de schermen

Charmed (2018)Seizoen 1