CHARMED-ONLINE.NL
JOUW MAGISCHE EN GROOTSTE BRON ALLES VOOR DE TV-SERIES 'CHARMED'!
Charmed-Online.nl

Via een instamgram verhaal hebben Brian, Drew en Holly laten weten dat het patreon account waarop de podcast te beluisteren was gaat sluiten. Om verder te gaan met de podcast hebben ze een nieuwe partnerschap moeten aangaan, waardoor ze die keuze hebben moeten maken. De podcast zal hiermee een nieuwe start maken en de afleveringen vanaf het begin weer gaan reviewen. Binnenkort wordt meer gedeeld over de nieuwe samenwerking, een nieuwe releasedatum is vooralsnog nog niet bekend.

Tot nu toe waren de eerste twee seizoen van de serie aan bod geweest in de podcast, waarbij ook voormalig castleden zoals Greg Vaughan (Dan), Lochlyn Munro (Jack) en Jennifer Rhodes (Grams) te gast waren. Op de website van de podcast zijn alle afleveringen te beluisteren.
Leave A Comment