CHARMED-ONLINE.NL
JOUW MAGISCHE EN GROOTSTE BRON ALLES VOOR DE TV-SERIES 'CHARMED'!
Charmed-Online.nl

Bij Shannen Doherty, bekend van onder meer de serie Charmed, is de borstkanker uitgezaaid naar haar hersenen. De 52-jarige actrice deelt op Instagram een video waarin ze bestraald wordt.
Doherty schrijft dat ze in januari met de bestralingen is begonnen. “Natuurlijk ben ik erg bang. Ik ben claustrofobisch (de bestralingen vinden plaats in een smal apparaat, red.) en er gebeurt ontzettend veel in mijn leven.”

De kankerdiagnose was voor de Charmed-actrice een van de redenen om in de film Breast Cancer Bucket List (2021) te gaan spelen. Voor die film en de Breast Cancer Research Foundation werkt de actrice ook nog aan andere projecten.

Sinds haar diagnose in 2015 heeft Doherty op sociale media openlijk over haar ziekte verteld. In 2017 kreeg ze te horen dat er geen sporen van kanker meer in haar lichaam te vinden waren en dat ze in remissie was. Twee jaar later bleek de ziekte toch te zijn teruggekeerd.
Leave A Comment