CHARMED-ONLINE.NL
JOUW MAGISCHE EN GROOTSTE BRON ALLES VOOR DE TV-SERIES 'CHARMED'!
Charmed-Online.nl

Peacock heeft de officiële trailer uitgebracht voor Meet Cute, de aankomende romantische komedie met in de hoofdrollen Kaley Cuoco en Pete Davidson. De film is vanaf 21 september beschikbaar voor streaming.

De video toont Cuoco’s Sheila terwijl ze verliefd wordt op Davidson’s Gary. Om van Gary haar perfecte droomman te maken, gebruikt ze een tijdmachine om zijn problemen op te lossen terwijl ze voortdurend hun eerste magische date night herbeleeft.

Wanneer Sheila en Gary elkaar ontmoeten, is het liefde op het eerste gezicht – totdat blijkt dat hun magische date helemaal niet het lot was. Sheila heeft een tijdmachine en ze zijn keer op keer verliefd geworden. Maar wanneer de perfecte nacht nooit genoeg is, reist Sheila naar het verleden van Gary om hem in de perfecte man te veranderen.

Meet Cute wordt geregisseerd door Alex Lehmann (Blue Jay) naar een scenario geschreven door Noga Pnueli. Het wordt beschreven als een wild inventieve deconstructie van het romantische komediegenre.

De hoofdrollen worden gespeeld door Kaley Cuoco, Pete Davidson, Deborah S. Craig, Kirk Kelly, Sierra Fisk, Wesley Holloway en Rock Kohli.

Het is geproduceerd door Akiva Goldsman, Gregory Lessans en Rachel Reznick van Weed Road Pictures, samen met Santosh Govindaraju en Dan Reardon van Convergent Media.

Bron: https://www.entertainmenthoek.nl/




Leave A Comment