CHARMED-ONLINE.NL
JOUW MAGISCHE EN GROOTSTE BRON ALLES VOOR DE TV-SERIES 'CHARMED'!
Charmed-Online.nl

Één van Alyssa eerste rollen was die van Samantha in ‘Who’s The Boss’ en alle 8 seizoenen hiervan zullen vanaf 28 februari te zien zijn op Videoland! Er zijn al plannen voor reboot van de serie sinds 2020 die zich 30 jaar later afspeelt.

In 2020 maakten Tony Danza en Alyssa Milano ook bekend dat er gewerkt wordt aan een doorstart.

Videoland voegt deze maand alle seizoenen van Who’s the Boss? toe aan het aanbod. De sitcom werd destijds op de Nederlandse tv uitgezonden onder de titel De Baas in huis. Who’s the Boss? draait om weduwnaar en ex-honkballer Tony Micelli (Tony Danza), die aan het werk gaat als een hulpkracht in het huishouden van powervrouw Angela Bower (Judith Light), en daarvoor ook bij haar in huis komt wonen. Alyssa Milano geeft in de serie gestalte aan Tony’s dochter Samantha. Who’s the Boss? was van 1984 tot 1992 te zien op televisie. In 2020 lieten Milano (op Netflix te zien in Brazen) en Danza (op Netflix te zien in The Good Cop) tevens weten dat er gewerkt wordt aan nieuwe afleveringen, waarin de draad dertig jaar later weer zal worden opgepakt.

Who’s the Boss? S01-08 verschijnt 28 februari op Videoland.
Leave A Comment