CHARMED-ONLINE.NL
JOUW MAGISCHE EN GROOTSTE BRON ALLES VOOR DE TV-SERIES 'CHARMED'!
Charmed-Online.nl

Hoewel actrice Alyssa Milano (47) een felle tegenhanger is van Donald Trump (74), wenst ze hem niet het coronavirus toe. Dat zei de Charmed-ster op Twitter nadat vrijdag bekend werd dat de Amerikaanse president en zijn vrouw Melania (50) positief zijn getest.

“Ik kan met volle overtuiging zeggen dat ik dit virus mijn ergste vijand niet zou toewensen”
Alyssa spreekt uit ervaring. “Als iemand die zelf Covid-19 heeft gehad en nog steeds last heeft van het postcovid-syndroom, kan ik eerlijk gezegd met volle overtuiging zeggen dat ik dit virus mijn ergste vijand niet zou toewensen. Draag alsjeblieft een mondkapje.”

Miniatuurvoorbeeld
LEES OOK:
President Trump en zijn vrouw testen positief op corona
Op social media grepen verschillende andere sterren de diagnose van Trump, die vooralsnog geen klachten heeft, aan om grappen te maken over zijn voorheen sceptische houding tegenover het coronavirus. “Hoe heeft dit kunnen gebeuren? En waarom ben je getest? Dat is wat het veroorzaakt”, twitterde actrice Yvette Nicole Brown spottend. Ook actrice Whitney Cummings grapt over het besmette echtpaar. “Ik snap niet hoe Melania het heeft gekregen – zij doet al aan social distancing van Trump sinds ze zijn getrouwd.”




Leave A Comment