Celebrity Fansite
Your ultimate source for celebrity name

Het coronavirus moet niet onderschat worden, vindt Alyssa Milano (47). De ‘Charmed’-actrice heeft al maandenlang last van het virus en hoewel ze zich nu beter voelt, duurt de nasleep van de besmetting lang. Op Instagram licht ze haar volgers in over de desastreuze gevolgen.

“Soms ben ik nog doodsbang”
Voor Alyssa duurt het allemaal wel erg lang. De Charmed-actrice onthulde laatst dat ze vier maanden lang rondliep met het coronavirus, maar telkens negatief testte. Uiteindelijk bleek ze het toch te hebben en de gevolgen ervan merkt ze nog altijd. ‘Ik ben oké’, laat ze weten op Instagram. ‘Ik merk dat ik het fysiek steeds beter trek. Ik neem nog altijd iedere drie dagen paracetamol om mijn bloed te verdunnen, visolie, vitamine D, C, zink en een B-complex.’

‘Ik heb nog regelmatig hartkloppingen’, gaat Alyssa verder. ‘Ik vergeet nog vaak woorden (wat echt het allerergste is). Maar het is al een stuk beter dan een paar weken geleden.’ De actrice vertelt dat ze een CT-scan heeft moeten laten maken van haar longen en een MRI van haar hart. Gelukkig is het allemaal weer in orde. ‘Soms ben ik nog doodsbang’, legt ze uit. ‘Niet dat ik zelf weer ziek wordt, maar dat mijn naasten de ziekte krijgen. Ik hoop dat ze het niet krijgen. Dit virus is vreselijk.’

Wie ook erg sceptisch is over het coronavirus, is Anouk. De zangeres vindt het zo eng, dat ze er alles aan doet om het niet te krijgen. Daarom is ze samen met The voice of Holland op zoek naar een manier om alsnog mee te kunnen doen als coach. In de video hieronder zie je er alles over.

Alyssa MilanoLeave A Comment