CHARMED-ONLINE.NL
JOUW MAGISCHE EN GROOTSTE BRON ALLES VOOR DE TV-SERIES 'CHARMED'!
Charmed-Online.nl

Er zouden samen met zender CBS gesprekken aan de gang zijn voor een reboot van de populaire serie ‘Beverly Hills 90210’. Enkele castleden werden afgelopen week samen gespot, en zouden in gesprek zijn over ideeën om de serie te rebooten. Shannen was hier niet bij en het is niet duidelijk of de reboot er of ze hieraan zou willen meewerken. Bronnen zouden hebben laten weten dat de originele cast niet in hun eigen rollen te zien zal zijn.

In navolging van een rits populaire series uit de laatste decennia van de vorige eeuw die opnieuw zijn uitgebracht, hebben nu ook de vroegere castleden van de serie Beverly Hills 90210 de koppen bij elkaar gestoken om een eventuele terugkeer te bespreken. Dit meldt TMZ.

Jennie Garth, Tori Spelling, Jason Priestley, Ian Ziering, Brian Austin Green en Gabrielle Carteris zouden meedoen aan de serie, die momenteel gepitcht wordt bij een aantal televisiezenders. Een aantal van hen werd samen met de schrijvers gezien in Los Angeles nadat ze een kop koffie met elkaar gedronken hadden.

Of Shannen Doherty en Luke Perry ook weer van de partij zijn is niet bekend.




Leave A Comment