Celebrity Fansite
Your ultimate source for celebrity name

Charmed gaat in feiten over de zusjes Halliwell die tegen het kwaad vechten.

In seizoen 1 komt Phoebe 6 maanden na de dood van haar oma weer bij haar zussen wonen in het huis waar ze zijn opgegroeit. Nog die zelfde nacht leest Phoebe een spreuk hard op uit een boek dat ze vind op de zolder:

Hear now the words of the witches,
The secrets we hid in the night,
The oldest are invoked here,
The great wok of magic is sought,
In this time and in this hour,
I call upon the ancient power,
Bring your powers to we sisters three,
We want the power,
Give us the power.

De zusjes ontvangen dan hun krachten de oudste zus Prue heeft de kracht van Telekinesis. De middelste zus Piper krijgt de kracht om tijd te stoppen en Phoebe krijgt de kracht om visioenen te zien van verleden, heden en toekomst. De drie zussen samen zijn de magische Charmed Ones, de sterkste heksen op aarde. Door dit lot trekken ze wezens als demonen en warlocks aan die hun willen vermoorden. Iedere vrouw uit de kant van hun moeder is een heks.

De 3 zussen vechten tegen demonen en proberen daarnaast ook nog een normaal leven te lijden nu ze hun heks zijn hebben geaccepteert. Zo werkt Prue bij veilingshuis Bucklands en probeert ze weer een relatie te beginnen met jeugdvriend Andy dat moelijker word wegens haar “geheim”. Piper werkt als Chefkok bij een restaurant en is verliefd op de klusjesman Leo waar je ook een relatie mee krijgt en krijgt. Phoebe probeert tot wanhoop toe iedere keer een baan te vinden en onschuldige redden van het kwaad en het respect/vertrouwen van haar zus Prue terug te winnen na een incident met Prue’s ex-verloofde. Een normaal leven lukt niet want aan het einde van het seizoen verliest Prue haar liefde Andy na een aanval van een demon. Heeft Piper ontslag genomen in het Restaurant en blijk de klusjesman eigenlijk een reddingsengel voor heksen te zijn, een Whitelighter. En voor Phoebe is er niet veel veranderd, ze heeft nog geen vaste baan maar wel een betere band met haar zus Prue.

In Seizoen 2 veranderd er niet veel in het leven van de zussen,naast het constante gevecht tussen goed en kwaad die ze hebben.Zo krijgt Prue alleen een relatie met haar Partner op werkt In het midden van het seizoen geeft ze haar baan bij Bucklands op om fotografe te worden. Piper begint een eigen nachtclub en doordat Leo een Whitelighter is (en hierdoor niet bij elkaar kunnen zijn) begint een relatie met de nieuwe buurman Dan. Maar die relatie eindigt aan het eind omdat ze toch nog stiekem verliefd is op Leo. Phoebe heeft nog steeds geen vaste baan maar gaat wel weer studeren.

In seizoen 3 heeft Piper heeft een relatie met Leo en de twee besluiten te trouwen dat na veel moeite toch lukt en Phoebe vind ook haar grote liefde Cole. Prue vertrouwd Cole niet alhoewel hij door Phoebe naar de goede kant is gegaan en meevecht (Hij is namelijk half-mens, half-demon) Door Cole’s verraad word hij achterna gezetten door demonen. Maar die weert hij allemaal af. Aan het einde van het seizoen slaat het noodlot toe: Prue word vermoord door een demon.

In seizoen 4 komen de twee overgebleven zussen Piper en Phoebe na de begravenis van Prue erachter dat er nog een vierde zus is Paige. Paige is een halfzusje die na enige moeite haar heks zijn en haar nieuwe zussen accepteert. Paige moet een plaats vinden en maken in de hechte band van Piper en Phoebe. Het lukt haar maar de band met haar nieuwe zussen word op de proefgesteld wanneer ze denkt dat Cole weer slecht is. Cole en Phoebe zijn inmiddels getrouwd en Cole is inderdaad weer slecht hij is de nieuwe bron van al het kwaad. Cole verleid Phoebe naar de slechte kant waar ze uiteindelijk zal moeten kiezen voor het leven van Cole of haar zussen. Ze kiest haar zussen en Cole word verslagen, als dank voor hun daden komt de Enegels vna het lot bij hun langs en ze krijgen de keuze om hun heks zijn op te geven. Ze doen dit niet maar de engel van het lot zorgt er dan voor toch als dank dat Piper Zwanger raakt.

In Seizoen 5 begint Piper moedergevoelens te krijgen en in midden seizoen 5 word ze moeder van een zoon Wyatt. Ze heeft nu eindelijk het gezin dat ze altijd wilde maar dat duurt niet lang want aan het eind van het seizoen word Leo een Elder en moet bij de Elders wonen. Phoebe heeft inmiddels een baan bij de Krant The Bay Mirror en heeft een relatie met haar nieuwe baas Jason. Paige heeft haar baan al in Seizoen 4 opgegeven om een fulltime heks te zijn en haar eigen identiteit te ondekken.

In Seizoen 6 blijkt Piper Leo helemaal vergeten te zijn en hierdoor gaan gaan Phoebe en Paige hem zoeken. Hij zit op een eiland gevangen. Wanneer hij bevrijd is verdenkt Leo de zusjes nieuwe whitelighter Chris Perry ervan dat hij hem naar het eiland heeft gestuurd. Chris komt uit de toekomst en zegt dat hij Wyatt komt beschermen omdat slecht is in zijn tijd. Phoebe’s Relatie met Jason gaat zo goed dat ze met hem mee reist over de wereld voor zijn werk, De relatie gaat echter uit wanneer hij achter haar heks zijn komt en Paige krijgt een relatie met Richard. Hij is een heks maar kan niet tegen de magie daarom gaat de relatie een tijdje daarna uit. Na een tijdje komt iedereen erachter dat Chris eigenlijk de zoon van Piper en Leo is, en omdat Leo en Piper weer “samen” zijn word Piper opnieuw zwanger. Aan het eind van het seizoen blijkt het niet een demon te zijn die achter Wyatt zat maar Elder Gideon. Gideon vermoord Chris uit de toekomst om Wyatt te kunnen kipnappen samen met Barbas. Nadat Leo Wyatt heeft gered, vermoord hij Gideon uit woede. Inmiddels is Piper bevallen van baby Chris in het Ziekenhuis.

In seizoen 7 moet Piper ervoor zorgen dat haar man Leo toch weer normaal gaat gedragen nadat hij zich door de elders voelt verraden. Phoebe krijgt opnieuw een relatie met iemand van haar werk, dit keer de copieschrijver die voor haar invalt nu zij en tijdje vrij neemt. Paige valt als een blok voor Kyle Brody een FBI die achter de zusjes aanzit. Wat ze niet weten is dat hij ze zoekt omdat ze misschien een de Avaters kunne stoppen. Avaters zijn magische wezen die niet goed of kwaad zijn. De zusjes starten hun zoektocht naar de Avaters, niet te weten dat Leo inmiddels ook één van hen is. Dit omdat Leo een normaal leven wil met zijn gezin. De Avaters zijn naar aarde gekomen om deze te veranderen in de perfecte wereld, Utopia. Een wereld zonder demonen, ruzies, geweld en oorlog. Maar voor de Avaters dit kunnen doen moeten ze de hulp van de zusjes helpen. De zusjes sluiten zich na een tijdje bij hun aan en veranderen de wereld. Hierbij word Kyle vermoord door een Avater gedood. Wanneer Leo inziet dat er ook slachtoffers moeten vallen om de wereld zo te houden wil hij het terug veranderen en haalt de zusjes over door zelf vermoord te worden. De zusjes dwingen samen met Demon Zankou om de wereld terug te veranderen, dit doen de Avaters. Leo word gestraft door de elders voor zijn verraad en raakt zijn krachten kwijt. De zusjes vechten tegen demon Zankou. Dit gevecht loop zo uit de hand dat ze hun eigen dood moeten facken.

In Seizoen 8 proberen de zusjes en demon vrije leven te beginnen in hun nieuwe identiteit, maar hoe lang houden ze dat vol ..? De Zusjes nemen de identiteit aan van de zogenaamde nichtjes van hun vader Julie, Jo en Jenny Bennet. De zusjes komen erachter dat een demonvrij leven leiden nog niet zo makkelijk is. De
amerikaanse FBI agent Murphy gelooft niet dat de zusjes dood zijn en gaat op onderzoek uit. Naast het proberen geheim houden van hun echte identitiet hebben ze zusjes ook nog eigen probleempjes. Zo heeft Piper het moeilijk met haar nieuwe leven omdat ze voor de buitenwereld de voogd van haar eigen kinderen
is, Phoebe heeft wat liefdesproblemen met kunstenaar Dex en moet Paige haar nieuwe Charge Billie alles leren over hekserij.

Terug