CHARMED-ONLINE.NL
JOUW MAGISCHE EN GROOTSTE BRON ALLES VOOR DE TV-SERIES 'CHARMED'!
Charmed-Online.nl

Aflevering 135. A Call To Arms
Shakti Shiva: Shakti is de hindoe godin van creatie en Shiva is haar geliefde de god van vernieling. Zij zijn opgeroepen tijdens een huwelijk, omdat ze de ultime lovers zijn. Shakti is ook wel de ultime moeder genoemt, en Shiva samen hebben alles gemaakt en als ze de kiefde bedrijven word de wereld (het universum)opnieuw geboren.

Vliegende Hoofden: Gemaakt door de avaters, de nieuw opkomende kracht om leo naar hun kant te krijgen

Aflevering 136. Bare Witch Project
Lady Godiva: Een belangrijke vrouw in de geschiedenis voor de emanicipatie van de vrouw. door het onrecht in haar tijd voor de vrouwen ging ze naakt over staat te paard. Een leerling heeft haar nu opgeroepen.

Lord Dyson: een slechte landbaron die zich voedt met de pijn en kwaadheid van zijn onderdanen, en hen onderdrukt ten goede van zijn eigen sterkte.

Aflevering 137. Cheaper By The Coven
Penny Halliwell: Is opgeroepen door Paige en Phoebe voor Chris zijn zegening. Ze spreekt dan een spreuk uit om de rivaliteit tussen de twee broertjes weg te halen. Deze slaat terug op de zusjes die zich dan als tiener gaan gedragen.

Patty Halliwell: Moet victor en Leo dit keer helpen met Paige, Piper en PHoebe die door Penny spreuk zich gedragen als Tieners.

Aflevering 138. Charrrmed
Captian Cutting Blackjack: Vervloekt door een heks nadat zij verliefd op hem was geworden, daarna vedrook hij haar. Captian Cuting Jackblack is nu samen met zijn onderdanen onsterfelijk tot ze het water uit de fontein vna de jeugd drinken.

Aflevering 139. Styx Feet Under
Sirk Kevin: Een mens van nature. Kevin is zijn menselijke naam. En Sirk zijn demonlijke. Sirk/Kevin wi namelijk een volledige demon worden en om dat waar te maken moet hij al zijn familieleden doden.

Angel Of Death: Komt na de charmed Ones toe nadat door een spreuk van hun hij geen zielen naar het hiernamaals kan brengen.

Aflevering 140. Once In A Blue Moon
Beasts: eigenlijk de Charmed Ones. Tijdens de 3 dagen van de blauwe maan veranderen de zusjes in beesten. Dit gebeurt geloof ik eens in de 50 jaar.

Aflevering 141. Someone To Witch Over Me
Avaters: de nieuwe opkomende kracht hebben zich eindelijk bekent gemaakt hun naam zijn de Avaters en ze willen Leo en de zusjes aan hun kant om zo het perfecte Utopia te kunnen creëren.

Sarpedon: Celerity Demon. Wil zich beschermen tegen de nieuwe kracht en steelt daarom Gaurdian Angels.Deze demonen zijn sneller dan het menselijk oog en daarom moeilijk te verslaan.

Gaurdian Angels: Berscherm engelen voor mensen. Ze zijn sneller dan het licht en zorgen ervoor dat mensen bv niet uitglijdenop gladde plekjes.

Aflevering 142. Charmed Noir
Gnome: Werkt serieus op de zenuwen van mensen, is een leraar aan de magie school en wordt vermoordt door het geheimzinnige boek

Magisch Boek:Crossed double Crossed is geschreven door de broertjes Mullen. Ze waren leerlingen op Magic School tot ze 20 jaar geleden verdwenen. In het boek draait alles om de Falcon, een voorwerp dat de personages zoeken. Ze willen het zelfs zo graag dat één van de broertjes werd vermoord erom. In het boek duurt één dag in het echt zo’n 20 jaar. Paige en Kyle werden er in gezogen.

Aflevering 143. There’s Something About Leo
Enoch Demons: groep demonen Ze zijn de tegenstanders van de Sokols Demonen

Sokols demonen: tegenstanders van de Enoch demonen

Aflevering 144. Witchness Protection
Seer Kira: een Ziener. Ze heeft informatie over de Avaters an de goede verteld en word hierdoor gezocht door eigenlijk wel elke demon in de onderwereld. Het liefste wat ze wil is mens zijn.

Zankou: Krachtige demon. Werd door de source opgesloten en verbannen.

Aflevering 145. Ordinay Witches

Aflevering 146. Extreme Makeover World Edition
Avater Beta: Vrouwlijke Avater. Vermoord Kyle wanneer hij haar wil vermoorden met een drankje. Voor haar is het al te laat wanneer de dode Kyle het drankje uit zijn handen laat vallen.

Aflevering 147. Charmageddon

Aflevering 148. Carpe Demon
Drake: Mens. Hij is eigenlijk een demon maar een ander edemon gaf hem de kans om een jaar lang mens te zijn. Die demon is Cole en Drake moet Phoebe weer laten geloven in liefde.

Aflevering 149. Show Ghouls
Count Roget: Een mens die van magie afweet. Hij zit vast in een timeloop van een brand in een salon in de jaren 50. Hij weet Drake te bezitten en zo uit de time loopt te komen. Hij word alsnog verslagen.

Aflevering 150. The Seven Year Witch
Cole: Cole is terug en moet Piper helpen Leo terug te krijgen. a zijn daden als demon en source zit hij vast in de wereld tussen leven en dood en moet mense helpen.

Doorn Demon: Schiet doorns vanuit zijn mond. Piper beland hierdoor in een coma.

Aflevering 151. Scry Hard

Aflevering 152. The Little Box of Horror
Pandora’s Doos: Een myitische doos waar volgens de legende alle gruwelen van de wereld in zitten en als die vrij komt dat de wereld word vernietigd.

Nina & Hope: Bewakers van de doos. Zij meoten ervoor zorgen dat de doos niet in de verkeerde handen valt en geopent word.

Katja: Gedaanteverwisselaar. die via de doos vna Pandora een wit voetje wil halen bij Zankou

Aflevering 153. Freaky Phoebe
Imara: Tovenares die van nature niet zo mooi is. Ze wilt van plaats ruilen met Phoebe om zo demonen te kunnen vermoorden Om Zankou te verzwakken.

Lantos: demonlijke helper van Imara

Mitchel: De nieuwe Charge van Paige die niets van Magie af wil weten. Hij heeft de kracht om zich onnatuurlijk voort te bewegen maar na de dood van zijn verloofde hoeft hij die kracht niet meer. Paige zorgt ervoor dat hij weer i zijn krachten geloofd en dat hij er andere mee kan helpen. Hij hielp de zusjes zelfs om Phoebe te redden

Aflevering 154. Imaginary Friend
Vicus: Demon die Wyatt slecht will maken. Hij zorgt ervoor dat Wyatt hem vertrouwd door zich voor de doen als zijn ontzichbare vriend.

Aflevering 155. Death Becomes Them

Aflevering 156. Something Wicca This Way Goes
Nexus: De Spiriutele nexus onder de Manor. Zankou vind hem en neemt hem in zich op om zo super krachtig te worden. De Nexus is vernietigd door de zusjes zodat hij niet meer in de verkeerde handen kan vallen

Zankou: Nadat hij eindelijk de BOS in handen heeft zet hij zijn zinnen op de Nexus. De zusjes hebben hem vernietigd nadat hij de nexus in zich had.