CHARMED-ONLINE.NL
JOUW MAGISCHE EN GROOTSTE BRON ALLES VOOR DE TV-SERIES 'CHARMED'!
Charmed-Online.nl

Aflevering 135 A Call to Arms
Phoebe en Paige Sturen Leo en Piper naar een trouwerij om tot rust te komen nu ze ook voor baby Chris moeten zorgen. Phoebe besluit om even te stoppen met werken en er word een kopieschrijver aangenomen die onder haar naam het kolom schrijf. Intussen op de bruiloft ontvangen Piper en Leo de krachten van 2 hindoe goden, Shakti(god van creatie en Shavi (god van vernietiging). Nu moeten Paige en Phoebe zorgen dat de 2 de liefde niet bedrijven om de wereld te redden.

Aflevering 136 The Bare Witch Project
De Charmed Ones hebben hun handen vol, wanneer een verveelde student Lady Godiva uit het verleden heeft gehaald. Nu moeten ze haar beschermen tegen Lord Dyson die haar wilt vermoorden. Voordat ze weer terug naar haar tijd gaat en haar beroemde rit afmaakt. Intussen twijfelt Phoebe aan de schrijfkunsten van Leslie, omdat hij schrijft voor de adviescolumn voor vrouwen en hij een man is.

Aflevering 137 Cheaper By The Coven
Wanneer Phoebe en Paige Grams oproepen voor de wiccaning van Chris tegen Pipers’s wil. Spreekt Grams een spreuk uit om de rivaliteit tussen Chris en Wyatt te stoppen, nadat wyaat zijn broertje uit de Magic school heeft georbt en allemaal dingen van hem afpakt. Maar de spreuk slaat terug op Piper, Phoebe en Paige. Waardoor de 3 zich als tieners gedragen. Intussen gaat Phoebe met Leslie naar een prijsuitreiking en gaan Leo naar een ziner om uit te vinden wie er achter de aanvallen van Wyatt zitten.

Aflevering 138 Charrmed
Wanneer Paige een onschuldige vind komt ze in aanraking met Kapitein Black Jack Cutting, een uit de 18 eeuwse piraat die op zoek is naar de fontein van de jeugd. Paige sluit een overeenkomt met de piraat waardoor zijn vloek ook Paige Probleem word. Intussen Probeert Leslie door middel van en wedstrijd meer tijd met Phoebe door te kunnen brengen, Leo is op zoek naar het wezens dat er voor zorgde dat hij een Elder vermoorde. En een mysterieus FBI-agent komt inde stad voor een onderzoek over de Halliwell’s.

Aflevering 139 Styx Feet Under
Paige spreek een bescherming spreuk uit op en priester om er voor te zorgen dat hij niet word vermoord door een demon die heel zijn menselijke familie wil uitmoorden, maar door de spreuk kan er niemand meer dood gaan. Als de engel des doods langskomt om te zegen dat hij de rommel opgeruimd wil hebben.. FBI-Agent Brody laten weten dat hij de Haliwell’s langer volgt dan zij denken en Phoebe zit in de knoopt met haar gevoelens voor Leslie

Aflevering 140 Once in A Blue Moon
Piper, Phoebe en Paige krijgen een nieuwe Whitelighters aangewezen omdat de Elders Leo niet meer vertrouwen. Maar die word aangevallen ,de Elders verdenken Leo en wanneer de Charmed Ones het ongelijk proberen te bewijzen komen ze tot een schokkende ontdekking, dat iets te maken heeft met de Blauwe maan. Intussen onthullen Leslie en Phoebe hun ware gevoelens voor elkaar wanneer Leslie zich klaar maakt om te vertrekken.

Aflevering 141 Someone To Witch Over
FBI-Agent Brody en Paige komen erachter dat de demon Sarpedin onschuldige Beschermers vangt om zichzelf te Beschermen tegen de nieuwe kracht. Phoebe en Piper proberen Leo te ontmoedigen om oog in oog te komen met zijn demonen.

Aflevering 142 Charmed Noir
Paige en Agent Brody zijn in een onvoltooide roman terecht gekomen die in je jaren 30 plaatst vond. Intussen Proberen Phoebe, Piper en Leo het boek te herschrijven zodat Paige en Agent Brody eruit kunnen voordat ze vermoord worden.

Aflevering 143 There’s Something About Leo
Piper komt er achter dat Leo een Avater is, wanner hij het haar bekent tot spijt van de andere avaters die er tegen waren omdat zij vonden dat Piper er zelf achter moest komen, intussen vragen Phoebe en Paige de hulp van Agent Brody, maar zijn reactie bewijst iets rampzaligs

Aflevering 144 Witchness Protecion
De Avatar maken gebruik van Leo Zodat hij de ziener beschermt omdat zij informatie heeft dat misschien kan helpen zodat de Avatars de demonen kunnen verslaan. Intussen onthult Brody een geheim tegen Paige en gaan Phoebe en Darryl veder met hun onderzoek naar Agent Brody

Aflevering 145 Ordinary Witches
Wanneer Piper van krachten ruilt met Phoebe, zodat ze een visieoen kan krijgen van de Uptopia wereld die de Avaters willen creeren, komt Zankou ertussen. Dit zorgt ervoor dat hun krachten in het lichaam van een onschuldige voorbijganger komen. Intussen ergert Paige zich aan de obsessie van Brody en gaat samen met hem in een reis naar zijn kindertijd om achter de waarheid van zijn ouders dood te komen.

Aflevering 146 Extreme Makeover World Edition
Wanneer de Avaters plannen maken om de wereld in het perfecte Utopia te veranderen, kipnapt Zankou Brody en is gedwongen om een paranoide spreuk over de zusjes uit te spreken.

Aflevering 147 Charmageddon
Leo komt erachter dat de Charmed Ones conflict vrije wereld anders uitpakt en met een hogere prijs dan hij eerst dacht, hij besluit om Zankou te helpen om de Avaters te stoppen en de wereld verandering om te draaien.

Aflevering 148 Carpe Demon
Wanneer Paige een nieuwe professor probeert aantal nemen op de Magie School, blijkt 1 van de kandidaten, Draken, een ex-demon te zijn die nu een mens is door een deal met een tovenaar. Intussen moet Leo met de Elder praten. Leo.

Aflevering 149 Shows Ghouls
Wanneer Daryll’s vriend is bezeten met de geest vna een onschuldige die dood ging door een vuurzee in 1899 transorteren Phoebe en Drake zich naar de plaats waar het ongeluk plaats vond. Maar dit gaat mis wanneer ze erachter komen dat ze niet meer terug kunnen naar hun eigen tijd. Imtussen probeert Piper Leo te overtuigen om op vakantie te gaan met het hele gezin.

Aflevering 150 The Seven Year Witch
Piper is in een coma na een aanval door demonen en hang op het randje vna leven en dood. Haar geest ontmoet daar een bekent gezicht die Phoebe hoop in lefde wil herstellen.Intussen proberen Phoebe, Drake en Paige Piper te redden door Leo te zoeken.Maar Leo’s geheugen is gewisl door de Eldders Leo in de hoop dat hij Piper kan redden. Maar Leo’s geheugen is gewist door de Elder om Leo zo zijn eigen lot te bepalen: een leven met Piper en een normaal mens worden of een Elder worden voor altijd.

Aflevering 151 Scry Hard
In een poging om de Charmed Ones het huis uit te krijgen, sturt Zankou en vna zijn onderdanen om Lo aan te vallen. Zo kan hij het huis doorzoeken om de Nxus te vinden en “de schaduw” vrijlaten. Intussen probeert Wyatt zijn ouders te beschermen en krimp ze magisch en sluit ze op in een poppenhuis, en Phoebe is de tijdelijk de baas van de krant.

Aflevering 152 The Little Box of Horror

De zussen proberen de Pandora’s doos te vidnen wanner deze in de handen komt van een gedaanteveranderende demon, die het doosje wil openmaken en de wereldte vullen met als zijn verdriet. Intussen krijg Paige haar eerste Whitelightermissie en word Leo en Huisvader.

Aflevering 153 Freaky Phoebe
Een krachtige tovenares ruilt vnan lichaam met phoebe, die hierdoor gevangen zit in de onderwereld. Intussen zit Paige met een groot Probleem wanneer haar charge haar help weigert en de duistere kant onderzoekt.

Aflevering 154 Imaginary Friend
Baby Wyatt’s onzichtbare vriend is eigelijk een demon genaamt Vicus, die Wyatt vertrouwen probeert te winnen om het slecht te maken. Intussen sprek Piper een spreuk uit om Wyatt zo beter te leren begrijpen, maar door de spreuk komt de 25 jarige Wyatt uit de toekomt naar deze tijd.

Aflevering 155 Death Becomes Them
Wanneer een persoon recht voor Phoebe’s ogen word vermoord en terug komt uit de dood om haar als schuldige aan te wijzen, zit Phoebe met schulgevoeld. Dit is een kans voor Zankou om het Book of Shadows te stelen. Intussen zit Paige met een Charge die niets van magie af weet en proberen Piper en Leo Chris zijn eerste verjaardagsfeestje te plannen.

Aflevering 156 Something Wicca This Way Goes
Wanneer de Zusjes zankou’s aandacht vna de Nexus proberne te krijgen steel hij Phoeb kracht van visioenen. En weet zo al hun geplande aanvallen en weet ze te voorkomen. Intussen begint het tot de zusjes door te dringen dat misschien de enige manier om Zankou te stoppen is om zichzelf op te offeren.