Celebrity Fansite
Your ultimate source for celebrity name

“Samen sterker.” dat is wat Marisol haar dochters verteld, de sociaal en rechtvaardige Melanie “Mel” Vera, en haar zus de plezier makende Maggie, over hun familie. Mel is een promovendus van de vrouwenstudie afdeling aan de Hilltown Universiteit waar haar moeder het hoofd van is; Maggie is een eerste jaar student die hoopt lid te kunnen worden van de vrouwelijke studentenvereniging (tot het vermakelijke ongenoegen van Mel) en heeft een knipperlicht relatie met Brian. Maar dan staat hun wereld op zijn kop als hun moeder Marisol omkomt bij een tragisch ongeval. Was het geen ongeval en kan hun zussenband dit overleven?

Drie maanden later vinden we Mel die de officiële verklaring rondom hun moeders dood niet kan accepteren, en Maggie vind dat ze er geobsedeerd door raakt. En dan komt de volgende schok als Macy bij hun op de stoep staat. Ze hebben een oudere zus, een briljante geneticus van wie hun moeder het bestaan verzwegen heeft. Macy is nieuw in de stad en kent niemand (behalve mede wetenschapper Gavin die haar de stad laat zien). Macy wil graag een band met Mel en Maggie maar Mel kan dit niet aan en sluit haar buiten.

De emoties van de drie zussen bereiken hun hoogte punt als ze ineens nieuwe onmogelijke krachten blijken te hebben; Mel kan de tijd stil zetten, Maggie kan gedachten lezen en Macy kan objecten bewegen met haar gedachten. Maar geen zorgen hoor, daar is een perfecte en rationele verklaring voor… zo zegt Harry Greenwood tenminste (Het nieuwe hoofd van de vrouwenstudies van de universiteit) wanneer hij de drie zussen verteld dat ze eigenlijk krachtige heksen zijn net als hun moeder. En hij is niet echt een professor maar hun “Whitelighter,” een adviseur en gids voor heksen! En dat niet alleen, Mel had gelijk: hun moeder’s dood was geen ongeluk – ze is vermoord door een onbekende duistere kracht.

Het is veel om te verwerken maar uiteindelijk accepteren de zussen hun nieuwe lot als de The Charmed Ones…en hun nieuwe taak om de mensheid te beschermen tegen de demonen en één daarvan heeft hun moeder vermoord. Met de Power of Three zijn ze samen sterken zelf als ze geen idee tegen wie eigenlijk.

Terug