CHARMED-ONLINE.NL
JOUW MAGISCHE EN GROOTSTE BRON ALLES VOOR DE TV-SERIES 'CHARMED'!
Charmed-Online.nl

Transgender actrice Mareya Salazar is gecast als een terugkerende rol in het aankomende seizoen van ‘Charmed’, zij zal de rol van Joséfina vertolken – een achternicht van de zussen. Mareya is van Canadese-Venezolaanse afkomst was eerder te zien in de Nederlandse film ‘Verliefd op Cuba’ uit 2019.

Actress Mareya Salazar is about to bring some of her magic to Charmed. The trans actress is set to join The CW series in a recurring role for the reboot of the spellbinding series.

Salazar is set to play Joséfina, the Charmed Ones’ second cousin. She is described as a strong, opinionated young woman who shows up on their doorstep with surprises and secrets. She also has a mission of her own.
Leave A Comment