Celebrity Fansite
Your ultimate source for celebrity name

Rose McGowan (47), de ex-verloofde van Marilyn Manson (52), steunt de vrouwen die zeggen te zijn misbruikt door de zanger. De actrice zegt in een video op Instagram diep geschokt te zijn door alle verhalen die deze week naar boven zijn gekomen.

“Ik ben trots op deze vrouwen en iedereen die opkomt tegen een misbruiker”

Rose, een van de eerste vrouwen die Harvey Weinstein beschuldigde van seksueel misbruik, heeft tijdens haar relatie met de zanger bijna twintig jaar geleden geen misbruik meegemaakt. “Maar dat zegt niets over hoe hij daarvoor of daarna met anderen is geweest”, aldus de actrice. “Het kost tijd om naar voren te komen met je verhaal en ik ben trots op deze vrouwen en iedereen die opkomt tegen een misbruiker.”

Ze wil dat mensen de vermeende slachtoffers niet aanvallen omdat ze hebben gewacht met het delen van hun verhaal. “Dat zorgt ervoor dat anderen niets durven te zeggen.”

Actrice Evan Rachel Wood, een andere ex-verloofde van Manson, vertelde maandag op social media jarenlang door de excentrieke zanger te zijn misbruikt. Ook andere vrouwen deelden daarna verhalen over seksueel misbruik, onderdrukking en mishandeling door Manson. De zanger, die alles ontkent, raakte als gevolg daarvan een acteerklus kwijt en zijn platenlabel en management lieten hem vallen.

Rose McGowanLeave A Comment