Celebrity Fansite
Your ultimate source for celebrity name

Kaley is een gast geweest in Dax Sheperd podcast ‘Armchair Expert’ om haar nieuwe serie ‘The Flight Attendant’ te promoten. In het interview praatte ze ook nog over haar ervaringen op de set van ‘Charmed’ en herinnert ze vooral erg welkom ontvangen zijn door Alyssa Milano op haar eerste werkdag :)

Klik hier om de podcast te beluisteren.

Alyssa MilanoCharmed (Orginial)Kaley Cuoco

Afgelopen weken ontstond er een online woordenwisseling tussen Rose, Holly en Sarah over ‘Charmed’. Dit nadat Sarah in een tweet reageerde op de livevideo die Holly en Rose online haden gezet.

Het begon met de livevideo waarin Holly en Rose zich uit over het feit van de orginele ‘Charmed’ niet meer te zien is op de Amerikaanse steamingsdienst Netflix. Hierop reageerde Rose dat dit zou komen omdat de reboot dan beter bekeken zou worden, deze zou niet leuk zijn – ook al is ze blij dat mensen hierdoor een baan hebben. Iets later in de video gaf ze wel toe de ‘Charmed’ reboot nog nooit gekeken te hebben, waarop Holly lachend reageert.

“I haven’t seen it, I can’t say that. I’ve never seen it. I’m happy that people have jobs – but it can still suck.”

Hierop voelt Sarah geneigd te reageren via haar twitteraccount. Hierin benoemd ze de reactie van de Rose en Holly vooral triest en eerlijk gezegd zielig te vinden dat volwassenen vrouwen zich zo gedragen, en andere vrouwen met een gekleurde huid naar beneden halen. Ze voegt er aan toe dat ze hoopt dat ze gelukkig zijn. In een aanvullende tweet laat ze weten dat haar vader ooit actrice Shannen Doherty op de set van een project heeft ontmoet en zij aardig was en blij met de nieuwe serie.

“You know, I saw this earlier and I refrained from saying anything. I thought, better to just let them shout into the abyss. But I do want to say, I find it sad and quite frankly pathetic to see grown women behaving this way. I truly hope they find happiness elsewhere, and not in the form of putting down other WOC. I would be embarrassed to behave this way. Peace and love to y’all.”

In other news, my dad met the lovely @DohertyShannen on set once whilst standing in. He approached her saying his daughter was a new Charmed one (pre-covid!). He told me she was so kind, thrilled for us, and excited to take a picture. She sent her love. 🥰

Holly is echter niet gediend van de reactie van Sarah en geeft hierop een reactie via haar twitteraccount, waarbij ze voornamelijk kritiek lijkt te hebben over Sarah’s opmerking over huidskleur. Later tweet Holly nog dat de reboot vooral pijn doet omdat het de gehele filmindustrie gaat om het verdienen van geld. En ze hoopt dat fans de ruzie nu laten rusten.

“That’s some bullshit. And a lot of it. Clearly. People speaking, excuse me typing, derogatory accusations of a person’s character despite overwhelming evidence to the contrary because of a difference in opinions about a tv show is just plain wrong. And also personal gain honey.”

“My Charmed friends … I would like everyone to stop. Truth be told and it will be told is that our issues were and are at the corporate level. And we have the receipts. Just as the new cast were asked to be people they were not we were given ultimatums that were crazily unfair. And I will say to the ladies of the reboot… stick together… negotiate together and know that the discourse between us, you guys and crews being discarded and replaced is what they bank on. Division. That is all. Blessed be.

And for the last time I will say it’s not about any 1 person taking a job to support their families or themselves. It’s about an industry that sees us only as numbers whether it be follower #’s or $ signs. Cuz in the end and actually in the beginning that’s all we were/are. Cool.”

Rose besluit via een bericht in instagramstories zich te direct de richten tot Sarah, waarin ze soort van haar excuses aanbied…….

Read More

Alyssa MilanoCharmed (2018)Charmed (Orginial)Holly Marie CombsRose McGowanSarah JefferyShannen Doherty

Hoewel actrice Alyssa Milano (47) een felle tegenhanger is van Donald Trump (74), wenst ze hem niet het coronavirus toe. Dat zei de Charmed-ster op Twitter nadat vrijdag bekend werd dat de Amerikaanse president en zijn vrouw Melania (50) positief zijn getest.

“Ik kan met volle overtuiging zeggen dat ik dit virus mijn ergste vijand niet zou toewensen”
Alyssa spreekt uit ervaring. “Als iemand die zelf Covid-19 heeft gehad en nog steeds last heeft van het postcovid-syndroom, kan ik eerlijk gezegd met volle overtuiging zeggen dat ik dit virus mijn ergste vijand niet zou toewensen. Draag alsjeblieft een mondkapje.”

Miniatuurvoorbeeld
LEES OOK:
President Trump en zijn vrouw testen positief op corona
Op social media grepen verschillende andere sterren de diagnose van Trump, die vooralsnog geen klachten heeft, aan om grappen te maken over zijn voorheen sceptische houding tegenover het coronavirus. “Hoe heeft dit kunnen gebeuren? En waarom ben je getest? Dat is wat het veroorzaakt”, twitterde actrice Yvette Nicole Brown spottend. Ook actrice Whitney Cummings grapt over het besmette echtpaar. “Ik snap niet hoe Melania het heeft gekregen – zij doet al aan social distancing van Trump sinds ze zijn getrouwd.”

Alyssa Milano

Alyssa Milano kampt nog altijd met ’aanhoudende effecten’ op haar lichaam van haar strijd tegen het coronavirus begin april dit jaar. De actrice heeft maanden nadat ze hersteld is van het virus, nog steeds last van kortademigheid, hartkloppingen en haaruitval.

„Er zijn nog steeds aanhoudende effecten”, vertelde ze aan Yahoo! Entertainment. „Het voelt alsof ik nog steeds kortademig ben. Ik heb nog steeds hartkloppingen. Ik heb een hoge piep in mijn oor en mijn haar valt uit. ”

Eerder liet Milano al weten dat ze het gevoel had dat ze doodging en zich lange tijd hondsberoerd voelde. „Ik ben nog nooit zo ziek geweest. Alles deed pijn. Het was alsof er een olifant op mijn borstkas zat. Ik kon nauwelijks ademen en kon mijn eten niet binnenhouden. In twee weken viel ik 4 kilo af. Ik was compleet in de war en had koorts. De hoofdpijn was verschrikkelijk. Ik had alle symptomen van COVID-19.”

Ze dringt er dan ook op aan dat iedereen een mondkapje draagt en afstand houdt, zodat niemand hoeft mee te maken wat zij heeft meegemaakt. „Zorg alsjeblieft voor jezelf. Was je handen, draag een masker en houd afstand. (…) Ik wil dat je weet dat deze ziekte geen hoax is. Ik dacht dat ik doodging, zo voelde het.”

Alyssa Milano

Het coronavirus moet niet onderschat worden, vindt Alyssa Milano (47). De ‘Charmed’-actrice heeft al maandenlang last van het virus en hoewel ze zich nu beter voelt, duurt de nasleep van de besmetting lang. Op Instagram licht ze haar volgers in over de desastreuze gevolgen.

“Soms ben ik nog doodsbang”
Voor Alyssa duurt het allemaal wel erg lang. De Charmed-actrice onthulde laatst dat ze vier maanden lang rondliep met het coronavirus, maar telkens negatief testte. Uiteindelijk bleek ze het toch te hebben en de gevolgen ervan merkt ze nog altijd. ‘Ik ben oké’, laat ze weten op Instagram. ‘Ik merk dat ik het fysiek steeds beter trek. Ik neem nog altijd iedere drie dagen paracetamol om mijn bloed te verdunnen, visolie, vitamine D, C, zink en een B-complex.’

‘Ik heb nog regelmatig hartkloppingen’, gaat Alyssa verder. ‘Ik vergeet nog vaak woorden (wat echt het allerergste is). Maar het is al een stuk beter dan een paar weken geleden.’ De actrice vertelt dat ze een CT-scan heeft moeten laten maken van haar longen en een MRI van haar hart. Gelukkig is het allemaal weer in orde. ‘Soms ben ik nog doodsbang’, legt ze uit. ‘Niet dat ik zelf weer ziek wordt, maar dat mijn naasten de ziekte krijgen. Ik hoop dat ze het niet krijgen. Dit virus is vreselijk.’

Wie ook erg sceptisch is over het coronavirus, is Anouk. De zangeres vindt het zo eng, dat ze er alles aan doet om het niet te krijgen. Daarom is ze samen met The voice of Holland op zoek naar een manier om alsnog mee te kunnen doen als coach. In de video hieronder zie je er alles over.

Alyssa Milano

Er is een vervolg op de jarentachtigsitcom Who’s The Boss in de maak. Tony Danza (69) en Alyssa Milano (47), die in de serie te zien waren als vader en dochter, spelen volgens The Hollywood Reporter wederom de hoofdrollen.

Who’s The Boss was van 1984 tot en met 1992 te zien en draaide om weduwnaar en ex-honkballer Tony Micelli (Danza), die een baan als huishoudhulp nam in het gezin van carrièrevrouw Angela Bower (Judith Light). In het vervolg is Samantha Micelli (Milano) inmiddels een alleenstaande moeder en is haar vader met pensioen.

Het is nog niet bekend of Light en Danny Pintauro, die de zoon van Lights personage speelde, ook weer te zien zijn in de vervolgreeks. Actrice Katherine Helmond, die een bijrol had als de moeder van Angela Bower, overleed in 2019.

De laatste jaren wordt meerdere series uit de jaren tachtig en negentig nieuw leven ingeblazen. Zo is er op Netflix een vervolg op Full House te zien en werd onlangs bekend dat er een nieuwe versie van de sitcom The Wonder Years komt.

Who’s The Boss was in Nederland onder de titel De baas in huis te zien bij de VARA.

Alyssa MilanoFilms - TV Series

A podcast about the Power of Three could happen. Holly Marie Combs recently shared that a Charmed podcast isn’t out of the question. The star who played Piper Halliwell in The WB series for eight years said she’s giving a Charmed podcast some thought. Combs even revealed she spoke to her former co-star and fellow Halliwell sister Shannen Doherty about the possibility.

“I can’t believe how many kids have asked for that and I call them kids, but they’re like, 30, but because I’m so old that they are kids still,” she told Us Weekly in an interview published on Aug. 22. “I actually did talk to Shannen about it and she was like, ‘Alyssa [Milano] would probably love to do that with you!’ Maybe after the election, it would be good.”

Seeing as Combs already has one successful podcast about Pretty Little Liars, she’s definitely the right person to pursue a podcast about Piper, Paige (Rose McGowan), Phoebe (Milano), and Prue (Doherty) Halliwell. Her current PLL podcast is appropriately titled “Pretty Little Wine Moms,” and features her former costars, Lesley Fera and Nia Peeples. They rewatch episodes, chat with other actors from the show, and even have Zoom calls with fans.

A similar format for Charmed might work as well, or she could come up with a completely new format. Whatever the case, Combs isn’t ruling out the future potential project. Plus, when Drew Fuller, who played Piper’s son on Charmed, jokes that Combs won’t let him be a “wine mom,” a Charmed podcast sounds like the next best decision since Fuller could very much contribute.

Even with all of the recent “family drama” between McGowan and Milano, Combs continues to act like big sister Piper, proving she’s destined to keep the legacy of Charmed alive. For those unaware, after much heated back and forth between the two on Twitter beginning Aug. 21, McGowan alleged that Milano “made that set toxic AF.” Milano didn’t respond to McGowan’s Charmed claims directly, but a rep for the star told People, “Hurt people hurt people. Commenting any further doesn’t align with my wellness plan.”

As for Combs, she tweeted on Aug. 22, “I mean was there ever an episode where we all got along? No. No one would’ve watched that show. It’s ok. Call your siblings, parents and grandparents. Breathe deep thankfully. Life is short and just got shorter for many. That’s what Piper would’ve said. As she blew something up.”

Doherty also tweeted directly to the Charmed fans, “I just want to say…. thank you Charmed fans. No matter what’s happening just know you are appreciated and loved.”

Alyssa MilanoCharmed (Orginial)Drew FullerHolly Marie CombsShannen Doherty

Alyssa heeft via instagram laten weten het corona-virus te hebben gehad in april. Ze was toen erg benauwd en heeft zichzelf tot 2x toe laten testen op het virus. Beide testen kwam toen negatief terug, nadat ze na 4 maanden toch nog verschillende klachten had heeft ze een bloedtest laten doen. Hieruit bleek dat ze antistoffen in haar bloed heeft voor het corona-virus wat erop wijst dat het eerder toch gehad heeft.

Met haar bericht wil ze voornamelijk laten weten dat de testen voor het virus niet altijd juist zijn en mensen waarschuwen dat het niet een gewoon griepje is.

Dit bericht bekijken op Instagram

This was me on April 2nd after being sick for 2 weeks. I had never been this kind of sick. Everything hurt. Loss of smell. It felt like an elephant was sitting on my chest. I couldn’t breathe. I couldn’t keep food in me. I lost 9 pounds in 2 weeks. I was confused. Low grade fever. And the headaches were horrible. I basically had every Covid symptom. At the very end of march I took two covid19 tests and both were negative. I also took a covid antibody test (the finger prick test) after I was feeling a bit better. NEGATIVE. After living the last 4 months with lingering symptoms like, vertigo, stomach abnormalities, irregular periods, heart palpitations, shortness of breath, zero short term memory, and general malaise, I went and got an antibody test from a blood draw (not the finger prick) from a lab. I am POSITIVE for covid antibodies. I had Covid19. I just want you to be aware that our testing system is flawed and we don’t know the real numbers. I also want you to know, this illness is not a hoax. I thought I was dying. It felt like I was dying. I will be donating my plasma with hopes that I might save a life. Please take care of yourselves. Please wash your hands and wear a mask and social distance. I don’t want anyone to feel the way I felt. Be well. I love you all (well, maybe not the trolls. Just the kind people.)❤️

Een bericht gedeeld door Alyssa Milano (@milano_alyssa) op

Read More

Alyssa Milano

Actrice Alyssa Milano kreeg zaterdag flink wat kritiek op Twitter nadat ze een foto had gedeeld van zichzelf en haar familie met coronavirus-gezichtsmaskers en anderen aanmoedigen hetzelfde Actrice Alyssa Milano kreeg zaterdag flink wat kritiek op Twitter nadat ze een foto had gedeeld van zichzelf en haar familie met coronavirus-gezichtsmaskers en anderen aanmoedigen hetzelfde te doen. Haar masker was gehaakt, waardoor veel mensen twijfelden aan de veiligheid van haar masker.

Milano plaatste een foto van zichzelf in een auto met haar man en twee kinderen, allemaal met maskers op.

“Laat me je maskers zien! Maskers houden mensen veilig en gezond. Laat me die van jou zien! Klaar? Go!”, aldus haar enthousiaste tweet.

Twitteraars wezen er al snel op dat het gehaakte masker van Milaan gaten bevatte en waarschijnlijk helemaal niets deed. “Je masker is precies wat dit hek doet om muggen buiten te houden”, schreef iemand, samen met een foto van een hek.

Milano kon het niet laten, en moest zichzelf toch even verdedigen dat er een filter in het masker zit. “Het masker heeft een koolstoffilter. Dus ja, het is misschien haakwerk, maar volkomen veilig”, schreef Milano. “Masker heeft een filter. Van koolstofvezel. Mijn moeder maakt ze. #Draag een masker”

“Laat me je maskers zien! Maskers houden mensen veilig en gezond. Laat me die van jou zien! Klaar? Go!”, aldus haar enthousiaste tweet.

Twitteraars wezen er al snel op dat het gehaakte masker van Milaan gaten bevatte en waarschijnlijk helemaal niets deed. “Je masker is precies wat dit hek doet om muggen buiten te houden”, schreef iemand, samen met een foto van een hek.

Milano kon het niet laten, en moest zichzelf toch even verdedigen dat er een filter in het masker zit. “Het masker heeft een koolstoffilter. Dus ja, het is misschien haakwerk, maar volkomen veilig”, schreef Milano. “Masker heeft een filter. Van koolstofvezel. Mijn moeder maakt ze. #Draag een masker”

Alyssa Milano

Rose McGowan addressed her negative tweets directed at fellow actress and activist Alyssa Milano as well as her thoughts on the conviction and sentencing of her alleged rapist, Harvey Weinstein.

McGowan previously tweeted a scathing rebuke of her “Charmed” co-star following comments she made about Joe Biden’s accuser during an interview with Andy Cohen. Milano said that she was keeping silent on allegations of sexual assault against the Democratic presidential candidate, noting that she even showed restraint when it came to Weinstein, arguing that it’s important for investigations to happen when allegations occur.

Speaking on SiriusXM’s Bevy Smith show “Bevelations,” McGowan explained that she felt it was necessary to point out that Milano is taking credit for speaking against Weinstein while remaining silent about Biden’s accuser.

HELP PREVENT CORONAVIRUS WITH HAND SANITIZER: HOW TO MAKE YOUR OWN

Rose McGowan explained why she called out Alyssa Milano.
Rose McGowan explained why she called out Alyssa Milano. (AP/Getty)

“Like Alyssa, a lot of people just kind of jumped on the train and she said something recently in an Andy Cohen interview like, ‘if you remember I took a long time to speak out on Harvey’ and like, what the hell did you have to do with Harvey? Nothing. Absolutely nothing, like nothing. Shut up,” McGowan said.

Her recent comments echo those she wrote to Milano on Twitter in a fiery post earlier this month.

“You are a fraud. This is about holding the media accountable. You go after Trump & Kavanaugh saying Believe Victims, you are a lie,” McGowan wrote at the time. “You have always been a lie. The corrupt DNC is in on the smear job of Tara Reade, so are you. SHAME.”

Tara Reade, an apparent supporter of Biden’s former rival, Bernie Sanders, who dropped out of the presidential race and then endorsed the former vice president, came forward with allegations of sexual assault against Biden and McGowan seems upset that Milano is giving Biden a pass on them.

Later in her interview, McGowan noted that she feels Milano is “gaslighting the public” by picking whom she’ll believe about sexual assault.

“I don’t like sacred cows. I don’t like people that are held up to be better than other people and I don’t like people that don’t really do the right thing and behind the scenes are aiding and abetting alleged criminals. I just don’t and I won’t stand for it,” she told the host.

In a separate interview with Jenny McCarthy and Donnie Wahlberg, the hosts asked McGowan, who is promoting her new album “Planet 9,” how she feels now that Harvey Weinstein is behind bars. The actress was one of the more vocal voices in 2017 when the now-disgraced movie mogul faced countless accusations of sexual misconduct and assault.

“Thank you goddesses in the world and men that saw things differently on the jury and the women that testified and all the women that just hung through and all the people in the world during that period,” McGowan said during her appearance on SiriusXM’s “The Jenny McCarthy Show.” “I really feel like ‘Planet 9’ is my gift to the world of like, ‘hey guys, we went through a really f—ing hard, gross time where we had to see f—face pig monster every day and it triggered a lot of people and opened a lot of their wounds daily, daily, daily relentlessly. I had to do that and I’m sorry, but I had to do that because we have to look at the collective wound that we’re all walking around with.”

She concluded: “I feel like I have 350-pound slug monster off my neck. I’ve had this foot on my back for 22 years. That’s a really long time.”

Alyssa MilanoRose McGowan

Could there be a better time for a message of hope?

That’s exactly what Alyssa Milano’s new book aims to deliver (it even has “hope” in its title!). The actress joined E!’s Carissa Culiner and Justin Sylvester on Daily Pop’s Instagram Live on Tuesday to share what inspired her to write Hope: Project Animal Rescue in the first place, as well as provide some insight into what quarantine has been like for her and her family.

According to Milano, this book is the second in an ongoing series. Another is set to be released in October.

“Really, I wanted to write a series about kids in middle school and giving them the tools to change the world and to make a difference and to find their voice…but also go through every single element that young people go through while discovering who they are and what they believe in,” Milano explained to Culiner and Sylvester while video chatting.

She said these tools include volunteering, fundraising and “all of those things that I think are so vital to a society that we’ve kind of lost track of.”

The initial inspiration for the books came from Milano’s own kids, but also something she said she’s found in any child she’s met: “an innate ability, no matter what is going on around them, to hope for a brighter tomorrow.”

This, of course, is difficult for many to do right now due to the ongoing coronavirus outbreak and the subsequent need to stay isolated. Like plenty of other parents around the world, Milano admitted to Culiner and Sylvester that she’s having “a tricky time.”

“I don’t know how much of the truth to tell them,” she said of her kids. “I don’t know how much to shelter them from the truth.”

On a lighter note, Milano’s extremely frustrated with the remote learning process—especially when it comes to the phenomenon that is Common Core math: “I mean, I don’t understand why we can’t just carry the one anymore?”

Now that’s a question that is likely being asked by moms and dads everywhere!

Alyssa MilanoAppereances


Alyssa vraagt president Trump om de hotels die hij bezit tijdelijk om te bouwen tot ziekenhuizen voor Corona patienten. Voornamelijk in de stand New York die zwaar getroffen heeft bezit hij er een paar. Zo zijn er volgens Alyssa simpelweg bedden nodig en die heeft hij.

Actress Alyssa Milano called on President Trump to turn his hotels, specifically in New York, into hospitals as the coronavirus continues to spread across the country.

“Trump owns how many hotels in the US? And how many in NY in particular? He should offer to turn them into hospitals until this pandemic is over. We need beds. He’s got ‘em,” Milano tweeted Wednesday.

The Trump International Hotel is the only functioning hotel in the state, according to the Trump Organization website. The president’s name is attached to other buildings in New York, but they are apartments or workspaces.

New York City has been hit especially hard by the coronavirus, reporting 20,011 confirmed cases and 280 deaths as of Wednesday.

Milano has been an outspoken critic of Trump, most recently labeling him a “racist piece of shit” for calling the coronavirus the “Chinese virus.” The actress is best known as a 1980s and ‘90s starlet who took the spotlight in shows such as Who’s the Boss? and Melrose Place.

In recent years, she has become a vocal political activist and was especially vocal as a #MeToo advocate during Supreme Court Justice Brett Kavanaugh’s confirmation hearings.

Alyssa Milano

If you ask any Charmed fan what they know about what went on during the filming of the show, many of them will refer to the fact that it was reported that Shannen Doherty could be something of a diva. However, in a recent interview with Pedestrian, Brian Krause who played Leo, has downplayed how much of a drama this did actually cause on set. Krause has said that Doherty was always very driven about her work, and that sometimes she could come across as quite abrupt. However, he also said that there was no one else on the set that worked as hard as she did. She would also stick up for anyone of her co-stars if she felt it was needed. He described her as one of the family and said that all the cast and crew were devastated when she left. They all wondered whether the show would be able to go on without her. Ultimately, Rose McGowan was cast as a half sister that the family were unaware of, and the show ran for another five seasons.

When Doherty departed the show at the end of season three, it was rumored that she was fired. There were reports of a feud between her and co-star Alyssa Milano. The popular theory at the time was that Milano had given the producers an ultimatum that if Doherty wasn’t fired, then she would leave. However, this does not seem to be the way that Krause remembers it. There has never been any official confirmation as to why Doherty decided to leave the show, and according to Krause it was a surprise to everyone that worked on the show.

Read More

Alyssa MilanoBrian KrauseCharmed (Orginial)Holly Marie CombsShannen Doherty

Charmed and Who’s the Boss? alum Alyssa Milano has signed on to star and executive produce Who Are You People, an indie drama from Paperclip Ltd, the company behind the SXSW award-winning All Square feature starring Michael Kelly. Ema Horvath, who was tapped as a regular on Amazon’s upcoming Lord of the Rings series, will also star along with Devon Sawa (Final Destination), Paperclip co-founder Yeardley Smith (The Simpsons), Peter Parros (The Haves and the Have Nots), and John Ales (Euphoria).

The project was written and directed by first-time feature helmer Ben Epstein, who wrote and executive produced the Netflix film, You Get Me, starring Bella Thorne. The film, which shot in Portland, OR, centers around 16-year-old Alex (Horvath), who runs away from boarding school to seek out the biological father her mother always kept hidden and learns the dark secret of her roots.

Siddharth Dhananjay (Patti Cake$) and Reid Miller (Good Joe Bell) co-star. Toby Louie, Jordan Foley, Nick Smith, and Epstein are the producers, while Smith and Ben Cornwell of Paperclip Ltd, Oscar-winning The Imitation Game scribe Graham Moore, Rod Cooper, and Irka Zazulak serve as exec producers.

Milano recently co-starred in the Netflix series, Insatiable and will next be seen in Quibi’s Farrelly Brothers comedy, The Now. She is repped by CAA.

In addition to LOTR, Horvath was cast in Quibi’s sci-fi drama series Don’t Look Deeper directed by Catherine Hardwicke. Horvath is repped by Buchwald and Silver Lining Management.

Epstein, who served as a writer and co-executive producer on the MTV series, Happyland, is repped by CAA, Think Tank Management and Felker/Toczek.

ICM Partners and attorney Tye Gonser rep Paperclip Ltd, which has an upcoming slate that includes the John Hyams-directed thriller Alone, and feature projects Gossamer Folds and Gracefully Grayson.

Alyssa MilanoFilms - TV Series

De afgelopen paar dagen ben ik druk bezig gerweest om de laatste appereances van de cast toe te voegen in de galerij.

Galerij Links:
http//: 11-12 Maart: ‘General Hospital’ Convention (2017)
http//: 15 maart: 2nd Annual #GHConvention (2018)
http//: 22 januari: ‘General Hospital’ Graceland Fan Celebration
http//: 8-9 juni: 3rd Annual #GHConvention
http//: 01 oktober 2019: “Trauma Therapy” Premiere
http//: 09 oktober: The Kelly Clarkson Show
http//: 12 Oktober: Purnell School Honors Actress and Activist Alyssa Milano
http//: 15 oktober: ‘Hope’ Book Signing at Boos & Greetings in Livingston
http//: 16 oktober: Q Awards 2019
http//: 16 Oktober: ‘Hope’ Book Signing at The BookMark Shopp in Brooklyn
http//: 16 oktober: The View
http//: 17 oktober: Much Love Animal Rescue 3rd Annual Spoken Woof Benefit
http//: 21 oktober: 2019 InStyle Awards
http//: 21 oktober: Alyssa Milano Celebrates New Book “Project Middle School” at Barnes & Noble in L.A.
http//: 25 oktober: The Talk
http//: 03 november: Kaley Cuoco Hosts 9th Annual Stand Up For Pits
http//: 06 november: Visits Catholic Charities Humanitarian Respite Center
http//: 08 November: The Today Show
http//: 09 november: NBC’s “Days Of Our Lives” Press Event
http//: 05 december: KTLA
http//: 06 december: Cancer Screen Week Campaign
http//: 06 december: ‘Frozen: The Musical’ L.A. Premiere
http//: 18 december: This Is How Democracy Looks Like Campaign
http//: 10 december: ‘Bombshell’ Special Screening
http//: 04 janauri: The Art Of Elysium Presents WE ARE HEAR’S HEAVEN 2020
http//: 06 januari: Harvey Weinstein Sex-Crimes Trial Press Conference in NYC

Alyssa MilanoAppereancesBrian KrauseFinola HughesGreg VaughanKaley CuocoRose McGowanShannen Doherty

De afgelopen paar weken heb ik verschillende screencaptures toegevoegd van projecten door de cast! Hieronder een overzicht van alle updates

Galerij Links:
http//: Alyssa Milano > Alyssa Milano’s Teen Steam Workout
http//: Alyssa Milano > Dance Till’ Dawn
http//: Alyssa Milano > Goldrush: A Real Life Alaskan Adventure
http//: Madeleine Mantock > Into The Ballands – Seizoen 1-3
http//: Rupert Evans > Fingersmith
http//: Rupert Evans > Rogue – Seizoen 2
http//: Rupert Evans – The Man In The Hight Castle – Seizoen 1-3
http//: Sarah Jeffery > Rogue -Seizoen 2
http//: Shannen Doherty > Almost Dead
http//: Shannen Doherty > Jailbreakers

Alyssa MilanoMadeleine MantockRupert EvansSarah JefferyShannen Doherty

Alyssa Milano is rocking a perfectly purple hairstyle!

The actress shared a photo of herself looking almost unrecognizable on the set of her new comedy, “The Now,” where she’ll play a recurring character named Sarah.

Milano, 46, is sporting gorgeous purple tresses, which she matched with purple eye shadow, purple nails and a purple camisole. She completed the look with a septum piercing.

“Meet Sarah, the tow truck driver,” Milano wrote.

“The Now” is a comedy from The Farrelly Brothers, who have been behind movies such as “There’s Something About Mary,” “Dumb and Dumber,” and “Hall Pass.” The show will air on Quibi, the hotly anticipated shortform streaming service from Jeffrey Katzenberg and Meg Whitman, which is set to launch in April 2020.

“The Now” is said to center around Dave Franco, who will play Ed Poole — a man trying to forget his past, not worry about the future and to simply enjoy the present. In addition to Milano, the star-studded show includes Daryl Hannah and Bill Murray, although additional details about the comedy have been kept under wraps.

POP CULTURE
Taylor Swift makes a powerful statement with AMAs performance, outfit
Milano’s fierce new look earned plenty of supportive comments from fellow celebrities and fans. David Arquette reacted with a few fire emojis, while another fan remarked that she was giving off an old Hollywood vibe, circa 2019.

“Wow! Natalie Wood classic gorgeous,” they wrote.

Milano has been keeping busy, both on screen and off. The actress is also featured on the Netflix series “Insatiable.” When she isn’t acting, Milano has also been a prolific voice lobbying for gun control, detained migrant children and women’s rights.

Alyssa MilanoFilms - TV Series