Celebrity Fansite
Your ultimate source for celebrity name

Ook het plot en afleveringstills van ‘Charmed’ aflevering 3×02 – Someone’s Going To Die zijn al verschenen.

TRUST ISSUES – The Destruction of the Sisterhood looms large as the Charmed Ones (Melonie Diaz, Madeleine Mantock and Sarah Jeffery) face down The Faction. Harry (Rupert Evans) and Macy are divided over a potential ally – Julian (guest star Eric Balfour). Also starring Poppy Drayton and Jordan Donica. Menhaj Huda directed the episode written by Jeffrey Lieber and Carrie Williams (episode #302). Original airdate 1/31/2021

Galerij Links:
http//: 3×01 – An Inconvenient Truth

Charmed (2018)Seizoen 3

Het plot en de eerste afleveringstills van de eerste aflevering van seizoen 3 is bekend, deze zal 3×01 – An Inconvenient Truth gaan heetten. Volgende week zondag zal deze op de CW in première gaan.

SEASON PREMIERE – The Charmed Ones’ (Melonie Diaz, Madeleine Mantock and Sarah Jeffery) lives are in jeopardy as the faction closes in. Macy and Harry (Rupert Evans) struggle to define their relationship. Stuart Gillard directed the episode written by Natalia Fernandez (episode #301). Original airdate 1/24/2021.

Galerij Links:
http//: 3×01 – An Inconvenient Truth

Charmed (2018)Seizoen 3

The CW heeft de eerste promotionele posters vrijgegeven van het derde seizoen van ‘Charmed’. Helaas zijn hiervoor geen nieuwe fotoshoot voor gebruikt, ook voor dit seizoen zijn outtakes gebruikt uit de promotieshoot die gemaakt is voor seizoen 1. Een nieuwe promotionele fotoshoot had wel leuk geweest na ruim 2 jaar :)

De verwachting is dat de aankomende weken de eerste afleveringstills zullen verschijnen, nu de release van seizoen 3 op 24 januari op de CW dichterbij komt.

Galerij Links:
http//: Posters

Charmed (2018)Seizoen 3

De eerste trailer van seizoen 3 is verschenen, nu nog ruim een maand wachten tot de eerste afleveringen!

Charmed (2018)Seizoen 3

Acteur J.J. Hawkins zal de eerste transgender rol in ‘Charmed’ gaan spelen. Hij is gecast in de terugkerende rol van Kevin een student die één van de ‘Charmed Ones’ zal inspireren.

Transgender actor J.J. Hawkins is set to join The CW’s Charmed for the third season.

Hawkins will become the first trans actor on the reboot of the iconic show. He joins the cast in the recurring role of Kevin, a transgender male college student who inspires one of the Charmed Ones to take on a very formidable opponent. This is another step forward in authentic representation with a trans actor playing a trans role. The news of Hawkins’ casting couldn’t come at a better time considering this week marks Trans Awareness Week.

Charmed (2018)Seizoen 3

De opnames van het derde seizoen van ‘Charmed’ zijn tijdelijk stilgelegd door een Covid-19 besmetting, vooralsnog is er geen berichtgeven dat het nieuwe seizoen hierdoor later zal verschijnen op de The CW.

Best een grote tegenslag voor The CW-serie Charmed. De opnames van het nieuwe seizoen zijn stilgelegd. Dat komt omdat iemand in de crew van de televisieserie positief getest is op het coronavirus.

Voor nu ligt de productie dus stil, zodat CBS Studios, dat de serie produceert, een bron- en contactonderzoek uit kan zoeken. Het is ook niet de eerste keer dat de productie van de serie stil is komen te liggen. Eerder dit jaar gebeurde dat ook al, omdat er vertraging was bij het bekend maken van bepaalde testuitslagen.

Volgend jaar
De serie Charmed gaat in de loop van volgend jaar verder op The CW. Dan zien we het derde seizoen. Dat de serie al zo ver is gekomen is ergens nog best knap. De oorspronkelijke castleden waren namelijk helemaal niet blij dat de productie opgepakt werd zonder hun bemoeienis.

Lees ook: Bovennatuurlijke oorlog in trailer ‘Charmed’ seizoen 2

In deze nieuwe Charmed-serie volgen we wederom drie zussen die magische krachten hebben. Zij moeten het opnemen voor het goede.

Charmed (2018)Seizoen 3

Acteur Jason Diaz zal in het derde seizoen van ‘Charmed’ te zijn zijn als Antonio. Hij wordt omschreven als een zelfverzekerde en charmante klasgenoot van Maggie die als snel haar rivaal wordt. Jason had eerder al gastrollen in de series ‘Good Witch’ en de CW serie ‘The 100’.

The third season of The CW’s Charmed has added actor Jason Diaz in a recurring role. The reboot of the fantasy drama which ran from 1998-2006 is currently in production in Vancouver.

Diaz will play Antonio who is described as “an overly confident but charming classmate of Maggie’s (Sarah Jeffery) who quickly becomes her nemesis.” The series also stars Melonie Diaz and Madeleine Mantock.

Charmed (2018)Seizoen 3

Het is bekend geworden dat het derde seizoen van ‘Charmed’ op zondag 24 januari zal beginnen op The CW

Charmed (2018)Seizoen 3

Dit bericht bekijken op Instagram

The Charmed Ones are back on set casting spells! #Charmed

Een bericht gedeeld door Charmed (@cw_charmed) op

Galerij Links:
http//: Achter de Schermen

Charmed (2018)Seizoen 3

Showrunners Liz en Craig hebben laten weten of en zo ja hoe ze de coronapandemie in het verhaallijn zullen laten terugkomen. Ze laten weten het Covid-virus niet direct terug komt in het aankomende verhaallijn, maar dat thema’s als ‘social distancing,’ isolatie en gebrek aan intimiteit terug zal komen in het magische verhaallijn.

We all wish for a magical world where COVID didn’t exist, and Charmed is giving viewers just that when it returns. But that doesn’t mean they won’t still be working in some of life’s recent challenges to their storytelling when they return for season 3. “Though we don’t address COVID directly (or the current pandemic explicitly), we will be exploring themes of ‘social distancing,’ isolation and lack of intimacy in our magical storylines,” said showrunners Liz Kruger and Craig Shapiro via email. “We felt it was important to incorporate the emotional struggles we are collectively experiencing at the moment, without making it a literalization of our day to day lives.”

Charmed (2018)Seizoen 3

Madeleine Mantock is haar eigen Youtube-kanaal begonnen! In één van haar eerste video’s heeft ze het over het aankomende seizoen van ‘Charmed’ !

Hello, World!

Welcome to my channel.
My YouTube obsession has led me here and I’m excited to keep discovering this platform and connect with you all.

mads ✨

Charmed (2018)Madeleine MantockSeizoen 3

De opnames van het derde seizoen van ‘Charmed’ zijn afgelopen week weer van start gegaan, door corona-crisis moeten we wel even wachten. Het nieuwe seizoen verschijnt pas in januari 2021 op de CW. Het tweede seizoen is daarom ook 3 afleveringen korter dan in eerste instantie de planning was.

Charmed (2018)Seizoen 3

Hoogstwaarschijnlijk zullen de opnames van het derde seizoen van ‘Charmed’ op 10 augustus gaan beginnen in Vancouver, Canada. In de Candese stad werden in juni het filmverbod opgeheven omdat de maatregelen tegen het corona-virus effectief waren.

Charmed (2018)Seizoen 3

De schrijvers van ‘Charmed’ zijn begin deze maand begonnen met het schrijven van het derde seizoen! We moeten helaas nog tot januari wachten tot de nieuwe afleverigen, ook is nog niet bekend wanneer de opnames weer (mogen) beginnen.

Charmed (2018)Seizoen 3

The CW heeft aangekondigd dat het nieuwe seizoen van de zender zal beginnen in januari 2021, en dit geld voor al hun originele series waaronder ‘Charmed’. Dit betekend dat we iets langer moet wachten dan normaal aangezien het nieuwe seizoen normaal in oktober zou beginnen.

De directeur van The CW Mark Pedowitz heeft laten weten dat alle nieuwe seizoenen van hun serie het aantal afleveringen zal krijgen wat is afgesproken bij de vernieuwing. Dit houd in dat de alle series hun oorspronkelijker 13-22 afleveringen zullen krijgen, daardoor zal de seizoensfinale van sommige series pas in juli-augustus uitgezonden worden. zijn. In mei zal dan de zogenoemde mid-seizoensfinale zijn. Hierdoor hebben de cast een crew een kortere pauze tussen een eventueel nieuwe seizoen omdat The CW wel gewoon de planning heeft om het seizoen 2021-2022 te starten in oktober 2021.

Daarnaast hebben ze laten weten dat de resterende afleveringen die nu niet konden worden opgenomen door het corona-virus bij het nieuwe seizoen zullen horen. Dit houd dus in dat het tweede seizoen van ‘Charmed’ officieel uit 19 afleveringen zal bestaan.

Het is nog niet bekend wanneer ‘Charmed’ precies in januari wil zal beginnen, wel zal de serie vanaf dan op zondag worden uitgezonden!

Charmed (2018)Seizoen 2Seizoen 3

Afgelopen vrijdag was de laatste aflevering van ‘Charmed’ seizoen 2 te zien op de CW, Sarah laat in bovenstaand bericht weten dat de serie terug zal komen voor seizoen 3. Eerder had de CW al laten weten dat de serie vernieuwd was. Helaas is seizoen 2 drie afleveringen korter dan gepland was omdat de opnames door het conora-virus niet afgemaakt konden worden. Aflevering 2×19 Unsafe Space was dus ook niet de geplande cliffhanger van het seizoen, waardoor er voor fans misschien veel vragen zijn waarom dit juist de laatste aflevering was van seizoen 2. Maar dit is pure overmacht geweest. Naar de berichten zullend de resterende afleveringen nog wel opgenomen worden als dit weer kan.

Het is nog niet bekend of de opnames van seizoen 3 door het virus ook later kunnen beginnen. Er zijn als speculaties dat als dit zo is het derde seizoen pas eind 2020 of begin 2021 te zien zal zijn, maar we zullen moeten afwachten tot een definitief bericht van de CW over de releasedatum.

Daarnaast zijn er berichten dat de CW een deal heeft gesloten dat hun serie die in Vancouver worden opgenomen vernieuwd zullen worden voor meerdere seizoen tegelijkertijd. Het is nog niet bekend voor welke serie’s dit eventueel zal zijn, ‘Charmed’ is één van de serie die in de Canadese stad wordt opgenomen.

Charmed (2018)Seizoen 2Seizoen 3

The CW heeft aangekondigd dat ‘Charmed’ is vernieuwd voor een derde seizoen! Zo’n 8 andere series van de zender hebben ook een nieuw seizoen gekregen.

Charmed (2018)Seizoen 3