Celebrity Fansite
Your ultimate source for celebrity name

Het tweede seizoen van ‘Charmed’ is op 29 september op DVD verschenen in de VS. Er is nog niets bekend over een Nederlandse release van de serie op DVD. Ook het eerste seizoen is nooit officieel verschenen op DVD in Nederland, wel kun je de Britse editie bestellen. (Deze is af te spelen maar bevat alleen Engelse ondertiteling!)

Gelukkig zijn allebei de seizoen van ‘Charmed’ samen met de gehele orginele reeks te zien op Videoland! :)

Galerij Links:
http//: DVD’s

Charmed (2018)Seizoen 2

The CW heeft aangekondigd dat het nieuwe seizoen van de zender zal beginnen in januari 2021, en dit geld voor al hun originele series waaronder ‘Charmed’. Dit betekend dat we iets langer moet wachten dan normaal aangezien het nieuwe seizoen normaal in oktober zou beginnen.

De directeur van The CW Mark Pedowitz heeft laten weten dat alle nieuwe seizoenen van hun serie het aantal afleveringen zal krijgen wat is afgesproken bij de vernieuwing. Dit houd in dat de alle series hun oorspronkelijker 13-22 afleveringen zullen krijgen, daardoor zal de seizoensfinale van sommige series pas in juli-augustus uitgezonden worden. zijn. In mei zal dan de zogenoemde mid-seizoensfinale zijn. Hierdoor hebben de cast een crew een kortere pauze tussen een eventueel nieuwe seizoen omdat The CW wel gewoon de planning heeft om het seizoen 2021-2022 te starten in oktober 2021.

Daarnaast hebben ze laten weten dat de resterende afleveringen die nu niet konden worden opgenomen door het corona-virus bij het nieuwe seizoen zullen horen. Dit houd dus in dat het tweede seizoen van ‘Charmed’ officieel uit 19 afleveringen zal bestaan.

Het is nog niet bekend wanneer ‘Charmed’ precies in januari wil zal beginnen, wel zal de serie vanaf dan op zondag worden uitgezonden!

Charmed (2018)Seizoen 2Seizoen 3

Screencaptures van aflevering 2×19 Unsafe Space staan in de galerij.

Galerij Links:
http//: 2×19 – Unsafe Space

Charmed (2018)Seizoen 2

Afgelopen vrijdag was de laatste aflevering van ‘Charmed’ seizoen 2 te zien op de CW, Sarah laat in bovenstaand bericht weten dat de serie terug zal komen voor seizoen 3. Eerder had de CW al laten weten dat de serie vernieuwd was. Helaas is seizoen 2 drie afleveringen korter dan gepland was omdat de opnames door het conora-virus niet afgemaakt konden worden. Aflevering 2×19 Unsafe Space was dus ook niet de geplande cliffhanger van het seizoen, waardoor er voor fans misschien veel vragen zijn waarom dit juist de laatste aflevering was van seizoen 2. Maar dit is pure overmacht geweest. Naar de berichten zullend de resterende afleveringen nog wel opgenomen worden als dit weer kan.

Het is nog niet bekend of de opnames van seizoen 3 door het virus ook later kunnen beginnen. Er zijn als speculaties dat als dit zo is het derde seizoen pas eind 2020 of begin 2021 te zien zal zijn, maar we zullen moeten afwachten tot een definitief bericht van de CW over de releasedatum.

Daarnaast zijn er berichten dat de CW een deal heeft gesloten dat hun serie die in Vancouver worden opgenomen vernieuwd zullen worden voor meerdere seizoen tegelijkertijd. Het is nog niet bekend voor welke serie’s dit eventueel zal zijn, ‘Charmed’ is één van de serie die in de Canadese stad wordt opgenomen.

Charmed (2018)Seizoen 2Seizoen 3

Madeleine en Rupert waren gisteren live op Instagram om vragen van fans te beantwoorden. Wat een hilarisch duo samen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Q&A with @missmads and @rupert_evans #whitelighter #Charmed

Een bericht gedeeld door Charmed (@cw_charmed) op

Charmed (2018)Madeleine MantockRupert EvansSeizoen 1Seizoen 2

De afleveringstills van aflevering 2×19 Unsafe Space zijn verschenen. Ze zijn al enkele dagen geleden toegevoegd in de galerij, maar door technische problemen kon ik de website niet updaten. Vanavond is de aflevering te zien op de CW, de seizoensfinale.

Galerij Links:
http//: 2×19 – Unsafe Space

Charmed (2018)Seizoen 2

Screencaptures van aflevering 2×18 Don’t Look Back In Anger staan in de galerij.

Galerij Links:
http//: 2×18 – Don’t Look Back In Anger

Charmed (2018)Seizoen 2

Ik heb vele nieuwe stills toegevoegd van enkele afleveringen uit seizoen 2!.


Galerij Links:
http//: 2×06 – When Sparks Fly
http//: 2×07 – Past Is Present
http//: 2×08 – The Rules of Engagement
http//: 2×09 – Guess Whos Coming to SafeSpace Seattle
http//: 2×10 – Curse Words
http//: 2×15 – Third Time’s The Charm
http//: 2×16 – The Enemy of My Frenemy
http//: 2×18 – Don’t Look Back in Anger

Charmed (2018)Seizoen 2

Ik heb vele nieuwe achter de schermen en set foto’s toegevoegd van het tweede seizoen van ‘Charmed’! Waaronder ook foto’s van Rupert regiedebuut voor ‘Charmed’ in aflevering 2×18 :)

Galerij Links:
http//: Achter de schermen

Charmed (2018)Seizoen 2


Het plot en van de ‘Charmed’ aflevering 2×19 Unsafe Space is verschenen. Dit zal voor nu de seizoensfinale zijn van het tweede seizoen, doordat de opnames stil zijn gelegd door het coronavirus. Van wat ik begrepen heb zullen de resterende 3 afleveringen van seizoen 2 in het najaar te zien zijn als de opnames afgerond zijn en daarna starten met seizoen 3.

SEASON FINALE – In the season finale, The Charmed Ones must stop the Faction from reaching the sacred tree in the Command Center before disaster strikes. In the meantime, Mel (Melonie Diaz) has a surprising encounter with Ruby (guest star Bethany Brown), Maggie’s (Sarah Jeffery) newfound powers prove a double-edged sword, and Harry (Rupert Evans) and Macy (Madeleine Mantock) deal with a new twist in their relationship. Joe Gallagher directed the episode written by Jessica O’Toole and Amy Rardin and Christina Piña (#219). Original airdate 5/1/2020.

Dit is wat de schrijvers van ‘Charmed’ op hun twitteraccount hebben laten weten.

Charmed (2018)Seizoen 2

Madeleine Mantock heeft voor aankomende aflevering in haar rol als Macy het nummer ‘Forget You’ gezongen en deze is door The CW op spotify gezet!

Charmed (2018)Madeleine MantockSeizoen 2

Screencaptures van aflevering 2×17 Search Party staan in de galerij.

Galerij Links:
http//: 2×17 – Search Party

Charmed (2018)Seizoen 2


Afleveringstills van de aankomende ‘Charmed’ aflevering 2×18 Don’t Look Back in Anger zijn verschenen en staan in de galerij.

Galerij Links:
http//: 2×18 – Don’t Look Back in Anger

Charmed (2018)Seizoen 2

Screencaptures van aflevering 2×16 The Enemy of My Frenemy staan in de galerij.

Galerij Links:
http//: 2×16 – The Enemy of My Frenemy

Charmed (2018)Seizoen 2

Screencaptures van aflevering 2×15 – Third Time’s The Charm staan in de galerij.

Galerij Links:
http//: 2×15 – Third Time’s The Charm

Charmed (2018)Seizoen 2

Afleveringstills van de aankomende ‘Charmed’ aflevering 2×17 Search Party zijn verschenen en staan in de galerij.

Galerij Links:
http//: 2×17 – Search Party

Charmed (2018)Seizoen 2