CHARMED-ONLINE.NL
JOUW MAGISCHE EN GROOTSTE BRON ALLES VOOR DE TV-SERIES 'CHARMED'!
Charmed-Online.nl

De website heeft een nieuwe lay-out! DE gebruikte foto’s zijn van een fotoshoot die de originele cast van ‘Charmed’ had ter promotie van het vierde seizoen van ‘Charmed’ door Gail Albert Halaban voor Entertainment Weekly (2001)


De informatiepagina’s over de cast van ‘Charmed’ (2018) en de eerste afleveringen van seizoen 3 zijn allemaal geupdate/toegevoegd. Ik hoop zo snel mogelijk meer pagina’s te kunnen updaten.

Pagina Links:
:: Ellen Tamaki
:: Jordan Donica
:: Madeleine Mantock
:: Melonie Diaz
:: Nick Hargrove
:: Poppy Drayton
:: Rupert Evans
:: Sarah Jeffery
:: Ser’Darius Blain
:: 3×01 An Inconvenient Truth
:: 3×02 Someone’s Gonna Die
:: 3×03 Triage
:: 3×04 You Can’t Touch This
:: 3×05 Yew Do You
:: 3×06 Private Enemy No. 1
:: 3×07 Witch Way Out


I.v.m. onderhoud aan mijn PC en vakanties zijn de updates wat uitgebleven, binnenkort kan je al het nieuws weer normaal volgen. alle gemiste updates en foto’s komen zo snel mogelijk in de galerij.


Ik ben begonnen om de pagina’s over de nieuwe ‘Charmed’ toe te voegen. Door naar de pagina’s ‘Charmed’ en ‘Cast’ te gaan kan je door een zo genoemd “Drop-Down-Menu” kiezen over welke serie je meer informatie wil zien door onder de foto’s op het pijltje te drukken.


I.v.m. enkele problemen rondom mijn computer kan het zijn dat updates later op de website geplaatst worden de komende periode. Ik hoop dit zo snel mogelijk op te lossen!


De site heeft heeft vanaf vandaag een nieuwe lay-out, de gebruikte foto’s zijn van aflevering 6×01/6×02 Valkyrie Vixens.


I.v.m. een vakantie zullen er tot midden augustus geen updates geplaatst worden op de website.


I.v.m. een weekje vakantie zullen er de komende paar dagen geen updates geplaatst worden op de website. Ik hoop dan alle laatste foto’s van alle castleden z.s.m. te kunnen update.


I.v.m. met mijn verhuizing aankomend weekend zal het enkele dagen duren voordat de website weer geupdate wordt. Nieuws, foto’s ect. hoop ik in de loop van eind volgende week weer op de website te posten.


De website heeft sinds vandaag een nieuwe lay-ouy, de gebruikte foto’s zijn van de seizoen 6 promotieshoot!


Aankomende week ben ik met vakantie, om die reden zal de website niet geupdate worden de komende dagen. De eerste updates kun je vanaf 18 juli weer verwachten :)


Hierbij voor alle bezoekers nog een reminder dat Charmed-Online.nl de vernieuwde versie van Charmed-Online.net is geworden! Dit nadat onze vorige host besloot hun gratis webhosting stop te zetten en de domeinnamen te houden die zij hebben bekostigd voor de gehoste websites op hun servers.

For our english of foreign visitors a translation: Through this message and want to remind all the visitors that Charmed-Online.nl has become the renewed version of Charmed-Online.net! This after the fact that our previous host had to quit there free webhosting service and kept the attached domainnames they’ve bought for website hosted on their servers.


De website is sinds vandaag weer online en daarbij hoort een nieuwe lay-out vond ik. Een grote dank aan de medewerkers van freefansitehosting.com voor het hosten en verhuizen van de website.

Doordat de domeinnaam veranderd is en ik de naam van de galerij aangepast heb werken momenteel de links naar de fotogalerij in eerdere berichten niet meer goed. Ik ben hier mee bezig om dit op te lossen. Mogelijk kan het zijn dat sommige andere onderdelen van de website het ook nog niet goed doen, laat het mij weten dan zal ik dit oplossen.


Het bedrijf achter onze host Starszz heeft besloten de gratis hosting van fansite stop te zetten, hierdoor zal hoogstwaarschijnlijk de website vanaf 10 augustus niet meer te bezoeken zijn. Ik ben momenteel bezig om een andere host te vinden voor de website, maar hierdoor kan de website helaas enkele dagen/weken uit de lucht zijn voordat dit geregeld zijn. De website zal een andere domeinnaam krijgen hierdoor: Charmed-Online.nl!

Sorry voor alle ongemakken die dit voor jullie als bezoeker meebrengt, helaas komt dit nieuws vanuit Starszz pas net binnen waardoor ik niet genoeg tijd heb om de website al voordat deze uit de lucht gaat al te verhuizen :)


Wow! De foto’s in de fotogalerij zijn meer dan 1 miljoen keer bekeken. Hierbij wil ik alle bezoekers van de site bedanken omdat dit voor mij de reden is om aan de site te werken. Het laat zien dat ‘Charmed’ na al deze jaren nog steeds populair is en leeft bij de fans ook al is de serie bijna 10 jaar geleden gestopt.


Bezoek nu ook mijn nieuwe website over ‘Pretty Little Liars’ actrice en zangeres Lucy Hale!

LucyHale.nl


I.v.m. mijn vakantie zullen er tot 10 juni geen nieuwe nieuwsberichten, foto’s ect. op de website plaats worden.


Ik heb alle pagina’s van de castleden op de website geupdate met hun biografie, filmografie, quotes, weetjes en hun twitteraccount als ze die hebben.

Bekijk de pagina’s !
:: Alyssa Milano
:: Brian Krause
:: Dorian Gregory
:: Drew Fuller
:: Greg Vaughan
:: Holly Marie Combs
:: Julian McMagon
:: Kaley Cuoco
:: Rose McGowan
:: Shannen Doherty
:: T.W. King