CHARMED-ONLINE.NL
JOUW MAGISCHE EN GROOTSTE BRON ALLES VOOR DE TV-SERIES 'CHARMED'!
Charmed-Online.nl

Plot
Tijdens het Chinese Nieuwjaar probeert een demon een magische houten staf te stelen maar zijn pad kruist met die van Piper en Billie. Intussen heeft Phoebe het naar haar zin in haar nieuwe appartement en geeft een Housewarming party. Een monnik leert Billie haar kracht van projection te gebruiken om haar vermiste zus te vinden.

Gastrollen

Weetjes
– Wanneer Billie haar Projection kracht gebruikt om Christie te vinden komt ze tot de conclusie dat haar zusis gekipnapt voor de krachten die ze niet eens wist dat ze die had.
– De brug in deze aflevering is de zelfde als die uti Enter the Demon, Seizoen 4
– In deze aflevering stond het Chinese nieuwjaar centraal deze begint op 29 januari. 2006 is het jaar van de hond.
– Piper moet de Zodiac staf beschermen maar wat ze niet weet is dat deze emoties en obsessies beinvloed
– Er zijn 12 Chineses Zodiac tekent per cirkel, maar de helf van deze komt maar tevoorschijn in deze aflevering. Deze zijn de haan, hond, rat, slang en draak.
– Met de help van Lo Pan leert billie tijdelijk om haar nieuwe kracht onder controle te krijgen. Zo helpt het haar om haar zus te zien, de zusjes weer goed te krijgen.
– Met de hulp van Lo Pan leert Billie haar nieuwe kracht onder controle te krijgen. zo vind ze haar zs, zorgt ze ervoor dat de zusjes weer goed worden, en word 1 met de Zodiac staf om de demonen te verslaan

Internationale titels:

Spreuken

Demonen & magische wezens

Quotes