CHARMED-ONLINE.NL
JOUW MAGISCHE EN GROOTSTE BRON ALLES VOOR DE TV-SERIES 'CHARMED'!
Charmed-Online.nl

In een interview met The Hollywood Reporter laat schrijfster Krista Vernoff weten waarom ze ‘Charmed’ verliet na het vijfde seizoen. Ze was zo’n 3 jaar verbonden aan de serie toen ze aan het begin van seizoen 5 de serie verliet. Zo laat weten dat na afleveringen 5×01/5×02 A Witch’s Tail de kijkcijfers voor mannelijke kijkers omhoog gingen omdat Phoebe (Alyssa Milano) toen halfnaakt als zeemmeermin te zien was. Hierna voelde ze de druk van het netwerk om meer naaktheid in de serie te schrijven en wilde ze hiervoor meer salaris betalen.

I signed on because Charmed was a girl-power show, and about halfway through there was an episode where Alyssa Milano comes out in mermaid pasties and there was a huge spike in male viewership, and then every episode after, the question would come from the network, ‘How are we getting the girls naked this week?’ And they were throwing money at me, and the number keeps going up, and there’s all this pressure, and all I can think is, ‘I’m creating something that’s now bad for the world, and I’ve had enough bad for the world in my life.’

Ze wilde niet iets slecht in de wereld creëren en besloot op te stappen. In onderstaand bericht nuanceert ze dit wel.

Krista Vernoff is nu werkzaam voor ‘Grey’s Anantomy’ en was verantwoordelijk voor de gezamenlijke gastrol van Alyssa en Holly in die serie vorig jaar.
Leave A Comment