Celebrity Fansite
Your ultimate source for celebrity name

De opnames van het derde seizoen van ‘Charmed’ zijn tijdelijk stilgelegd door een Covid-19 besmetting, vooralsnog is er geen berichtgeven dat het nieuwe seizoen hierdoor later zal verschijnen op de The CW.

Best een grote tegenslag voor The CW-serie Charmed. De opnames van het nieuwe seizoen zijn stilgelegd. Dat komt omdat iemand in de crew van de televisieserie positief getest is op het coronavirus.

Voor nu ligt de productie dus stil, zodat CBS Studios, dat de serie produceert, een bron- en contactonderzoek uit kan zoeken. Het is ook niet de eerste keer dat de productie van de serie stil is komen te liggen. Eerder dit jaar gebeurde dat ook al, omdat er vertraging was bij het bekend maken van bepaalde testuitslagen.

Volgend jaar
De serie Charmed gaat in de loop van volgend jaar verder op The CW. Dan zien we het derde seizoen. Dat de serie al zo ver is gekomen is ergens nog best knap. De oorspronkelijke castleden waren namelijk helemaal niet blij dat de productie opgepakt werd zonder hun bemoeienis.

Lees ook: Bovennatuurlijke oorlog in trailer ‘Charmed’ seizoen 2

In deze nieuwe Charmed-serie volgen we wederom drie zussen die magische krachten hebben. Zij moeten het opnemen voor het goede.

Charmed (2018)Seizoen 3Leave A Comment