Celebrity Fansite
Your ultimate source for celebrity name

Rose heeft de rechtzaak gewonnen die haar ex-advocaat Jose Baez tegen haar had aangespannen. Zo had ze enkele opmerkingen gemaakt over hem die zijn reputatie hadden geschaad. Dit deed Rose nadat hij enkele weken nadat hij haar had bijgestaan in haar rechtszaak tegen Harvey Weinstein, Harvey zelf ging vertegenwoordigen als advocaat, ze noemde hem toen een Rat Fucker. Ze vond dit een belangenverstrengeling. De rechter oordeelde dat haar opmerkingen haar persoonlijke mening waren en beschermen zijn in de grondwet van Amerika.

Rose heeft op instagram te laten weten blij te zijn met de winst en nog steeds het zelfde denkt over Jose Baez. In de post hierover gaat ze verder in over periode rondom de rechtzaak en de ‘spionage’ waar ze mee moest dealen vanuit het netwerk rondom Harvey Weinstein.

Dit bericht bekijken op Instagram

I WON! I beat a (in my opinion) super creep in court. He was suing me for defamation because I called him a Rat Fucker. Luckily, the judge could find no legal definition for the term Rat Fucker and was clearly not impressed by his double dealing. Jose Baez – the powerful lawyer who got Casey Anthony & Aaron Hernandez off- was representing me in my drug case that (in my very expert opinion) was orchestrated by the Monster We*nste*n. This (in my expert opinion) Rat Fucker lawyer disappeared off my case popping up days later representing the Monster in the NY rape trial. I knew I couldn’t trust anyone involved. There were no prints on the cocaine baggie that turned up in my missing wallet days later after it was stolen from my backpack on a plane on my way to a PUBLICIZED APPEARANCE. They got me on planes because I can’t use a fake name when flying. I was facing TEN YEARS on a felony charge in Virginia. TEN YEARS. This was during the period where EVERY PART OF MY LIFE was infiltrated by Israeli and British spies hired by the Monster on the recommendation of former Prime Minister Ehud Barak of Israel. This was the level of power after me. I had handcuffs on me BEFORE my rapist did. In my hideous mugshot, you can see the pain on my face. Monsters. All of them. So. I won. Hahaha. Eat much S*** Jose Baez, esq. and Rat Fucker, I beat you and I will continue to beat all of you. #law #framed #believe #BarronHarrisHealey

Een bericht gedeeld door Rose McGowan (@rosemcgowan) op

Rose McGowanLeave A Comment