CHARMED-ONLINE.NL
JOUW MAGISCHE EN GROOTSTE BRON ALLES VOOR DE TV-SERIES 'CHARMED'!
Charmed-Online.nl

Volgens Rose McGowan zijn haar dagen als actrice voorbij. Toch zou ze wel nog willen terugkeren voor één specifiek project, namelijk een nieuwe Scream-film.

McGowan speelde namelijk ook al in het origineel, al legt haar personage, Tatum Riley, daar op gruwelijke wijze het loodje. Toch heeft McGowan een idee voor de perfecte comeback. Zij wil de tweelingzus spelen, die de moord op haar zus gaat wreken.

Idee
Zo begint McGowan: ”Ik wil niet meer acteren. Het is mijn ding niet meer. Ik heb wel altijd gedacht aan een nieuw Scream-verhaal, namelijk dat Tatum een stoere tweelingzus heeft, met donker haar, die in een instelling gezeten zou hebben. Ze zou de schande zijn van Tatum’s perfecte familie.”

Toen haar werd gevraagd of zij de rol op zich zou willen nemen, antwoordde ze als volgt: ”Het is de enige rol die ik nog zou willen spelen. Het lijkt mij een erg gaaf idee, de zus te spelen die alles op alles zet om wraak te nemen”.

Klassieker
McGowan heeft dan ook warme herinneringen overgehouden aan de film: ”De originele Scream is uitgegroeid tot een horrorklassieker. Het is een film die je doorgeeft aan je kleine zus of broer. Hij blies het horrorgenre nieuw leven in”.




Leave A Comment