CHARMED-ONLINE.NL
JOUW MAGISCHE EN GROOTSTE BRON ALLES VOOR DE TV-SERIES 'CHARMED'!
Charmed-Online.nl

In 1998 sloeg Rose McGowan (45) iedereen met verstomming toen ze zo goed als naakt op de rode loper van de Video Music Awards van MTV verscheen. Nu, twintig jaar later, vertelt de actrice in het magazine People dat het eigenlijk een statement was omdat ze die dag voor de eerste keer in het openbaar verscheen nadat ze was verkracht.
“Ik droeg die outfit met een reden”, aldus de actrice die in de jaren 90 razend populair was door haar hoofdrol van Paige Matthews in ‘Charmed’. “Het was mijn eerste openbare verschijning sinds ik verkracht was. Het voelde een beetje als Russell Crowe die in ‘Gladiator’ uit de arena komt en vraagt: Are you not entertained? Daarom heb ik dat gedaan. Het was mijn antwoord op het feit dat ik aangerand was.”

McGowan, 25 jaar in 1998, droeg die dag een doorkijkjurk waarin enkel haar kruis bedekt was en zorgde toen voor hét moment van de awardshow. De actrice was in die tijd samen met showrocker Marylin Manson, met wie ze tussen 1997 en 2001 een relatie had en zich zelfs verloofde.

McGowan was bij de opkomst van de #metoo-beweging één van de eerste vrouwen die producer Harvey Weinstein openlijk van misbruik beschuldigde. Ze vertelde begin 2018 dat hij haar in op zijn hotelkamer verkracht had tijdens het Sundance Film Festival in 1997.

Galerij Links:
http//: 10 September 1998: 1998 MTV Music Awards




Leave A Comment